Medmāsa, kas strādā ar Covid-19 pacientiem, loterijā laimējusi miljonu ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Talaj/Shutterstock.com

Medmāsa no Ziemeļkarolīnas, kas palīdz pacientiem Covid-19 pandēmijas laikā, saņēmusi pelnītu atlīdzību - sieviete loterijā laimējusi miljonu ASV dolāru, vēsta portāls "People". 

Medmāsa Terija Votkinsa loterijā laimēja vienu miljonu ASV dolāru pēc tam, kad viņas pieteikums tika atlasīts no vairāk nekā 513 000 iesniegumiem. Izlozes uzvarētāji parasti tiek apzvanīti vai informācija nosūtīta uz e-pastu. Raksta nobeigumā pievienotajā video iespējams noklaustīties zvanu, kurā Terijai tika paziņots lielais laimests. 

"No sākuma es domāju, ka tā bija krāpšana. Es tiešām biju patiesi satraukta! Es domāju, ka tas nav pa īstam, nevar būt reāli. Tas joprojām ir kaut kas tāds, kam es patiešām neticu, es joprojām esmu šokā," sacīja Votkinsa.

Votkinsa strādā par medmāsu Covid-19 nodaļā ilgstošas ​​aprūpes iestādē un ir tik daudz pieredzējusi kopš pandēmijas sākuma pagājušā gada sākumā.

"Redzot to, ko man nācās redzēt, esmu ļoti pateicīga. Es biju lūgusi augstākajiem spēkiem, lai kaut kas man palīdzētu šajā situācijā. Ir noticis brīnums. Es esmu ļoti svētīta," sacīja Votkinsa. 

Sieviete saņēma 350142 eiro pēc prasītajiem valsts un federālo nodokļu iekasējumiem. "Es to vienkārši apdomāšu lēni un mierīgi, tad un izdomāšu, ko es iesākšu ar lielo laimestu. Es labprāt vēlētos jaunas mājas, bet man vienkārši jāvelta laiks un daudz kas vēl jāpārdomā," atklāja Votkinsa. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu