Uzsākts kriminālprocess par slepkavību. Jauna informācija par Nītaurē pazudušo Mārtiņu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Vairākas pazīmes liecina, ka kopš piektdienas, 15. janvāra, pulksten 18 Nītaurē pazudušais Mārtiņš Pētersons ticis stipri ievainots vai noslepkavots, otrdien vēstīja TV3 raidījums "Degpunktā".

"Darba vietu viņš ir pametis bez apaviem, asiņaini apavi atstāti darba vietā, mugurā viņam ir plāns džemperis, pelēkas bikses, kājas plikas," raidījumam "Degpunktā" skaidroja Mārtiņa radiniece Kristīne.

Ģimenei izdevās izsekot arī Mārtiņa mobilā telefona atrašanās vietu. Iegūtie dati liecina, ka vīrietis pārvietojies Cēsu apkaimē. "Ir zināms, ka laika posmā no 18.00 līdz 19.00 viņš ir izbraucis no Nītaures. Ir redzams, kā ir braukts, un apmēram 2 stundas viņš ir braucis un atgriezies atpakaļ Nītaurē," sacīja Kristīne.

Policijas iegūtā informācija liecina, ka ir paveikts smags noziegums un aizdomas krīt uz konkrētu cilvēku.

Mārtiņa meklēšanā turpina iesaistīties brīvprātīgie, policija un zemessardze.

"Valsts policija nekavējoties uzsāka kriminālprocesu pēc krimināllikuma 116. panta, proti, par slepkavību. Aizdomās par iespējamu nozieguma izdarīšanu tika aizturēta viena persona," raidījumam "Degpunktā" teica VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Iespējams, ka noziegumā ir iesaistīts vēl kāds. Tāpat ir arī aizdomas, ka kāds ir braucis ar Mārtiņa automašīnu pēc nozieguma paveikšanas.

Ģimene lūdz apkaimes iedzīvotājus būt vērīgiem un pārmeklēt savus īpašumus.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu