Skudra: Zinājām, kāda būs spēle un cik daudz vajadzēs cīnīties (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" otrdien spēles sākumā uzbrukumā spēlēja labāk nekā aizsardzībā, pēc uzvaras secināja rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo" viesos ar rezultātu 5:4 (2:2, 0:1, 2:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja čempionāta vadošo vienību Kazaņas "Ak Bars".

Uzvaru astoņas sekundes pirms pagarinājuma beigām izrāva Džeisī Lipons. Pamatlaikā rīdziniekiem ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rihards Bukarts un Rīss Skārlets, bet vēl pa reizei precīzi bija Jānis Švanenbergs un Genādijs Stoļarovs.

"Bija laba un azartiska spēle, bijām gatavi cīnīties jau no pirmās maiņas. Paldies hokejistiem, kuri pēc iepriekšējās spēles pirmā perioda saprata, ka tā nevar iziet laukumā un aizvadīt maču. Šodien hokejisti bija gatavi un nebaidījās spēlēt. Visu spēli turējāmies labā līmenī, nebija sliktu nogriežņu. Paldies puišiem par koncentrēšanos un pašatdevi, kā arī drosmi spēlēt un veidot momentus," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

"Dinamo" galvenais treneris arī uzsvēra, ka neskatoties uz komandas zemo vietu turnīra tabulā, vienība māk spēlēt uzbrukumā un gūt vārtus.

"Mums ir labi hokejisti, kas var realizēt momentus. Zinājām, cik agresīvi "Ak Bars" spēlē pēc ielaistajiem vārtiem. Sākumā uzbrukumā spēlējām labāk nekā aizsardzībā," teica Skudra.

Viņš arī atzīmēja, ka "Dinamo" nespēlē sliktas kvalitātes hokeju, vienkārši komandu piemeklējot neveiksmīgi momenti. 

"Kad mēs spējam labā līmenī noturēties visas 60 minūtes, varam apspēlēt jebkuru komandu. Uzvara man nav nekāds pārsteigums, jo puiši prot spēlēt un to parādīja," uzsvēra Skudra.

Otrdien rīdzinieki spēlēja bez pieredzējušajiem uzbrucējiem Laura Dārziņa un Roberta Bukarta.

"Zinājām, kāda būs spēle un cik daudz vajadzēs cīnīties. Izvēlējāmies tos hokejistus, kuri šodien, mūsuprāt, varēja to izdarīt vislabāk. Tāpat mēs strādājam arī nākotnei, lai komanda būtu jaunāka. Bija interesanti pret tādu komandu pavērto jaunos hokejistus," atklāja Skudra.

"Dinamo" uzvara Kazaņā ļāvusi pārtraukt piecu zaudējumu sēriju.

Rīgas klubs ar 23 punktiem 46 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, kamēr Kazaņas komanda atrodas pretējā polā, jo ar 75 punktiem 48 dueļos ir pirmā Austrumos un arī visā turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu