Elvis Merzļikins nespēj izcīnīt panākumu arī savā otrajā spēlē šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītājā naktī zaudējumu ar Latvijas vārtsargu Elvi Merzļikinu vārtos piedzīvoja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets".

Merzļikina pārstāvētā "Blue Jackets" viesos ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Detroitas "Red Wings".

Vārtsargs šajā spēlē noķēra 24 no 27 metieniem, atvairot 88,9% raidījumu. Merzļikinam šosezon divās spēlēs uzvaru vēl nav izdevies izcīnīt.

Pirmās 20 minūtes aizritēja bez gūtiem vārtiem, bet otrā perioda otrajā minūtē Būns Dženers vadībā izvirzīja viesus. Aptuveni divas minūtes vēlāk pirmo reizi kapitulēja Merzļikins. Vārtsargs mazākumā tika galā ar "Red Wings" pirmo metienu, bet atkārtotā mēģinājumā pie tālā vārtu staba (labā) pie atlēkušās ripas pirmais bija Antonī Mantā, kura raidījumu Merzļikins vairs nespēja atsist.

Arī otro vārtus mājinieki guva ar atkārtotu mēģinājumu. Merzļikins nespēja notvert Džona Merila spēcīgo metienu, bet pie atlēkušās ripas pirmais bija uzbrucējs Bobijs Raiens. Trešā perioda sestajā minūtē Aleksandrs Teksjē Kolumbusas vienības labā guva otros vārtus un panāca papildlaiku. 

Papildlaikā Merzļikins vēlreiz bija bezspēcīgs un šoreiz jau 15.sekundē. Vārtsargs atvairīja Dilana Larkina metienu, bet ripa atdūrās pret Tailera Bertuci ķermeni, brīdi vēlāk šķērsojot vārtu līniju.

Bertuci šo spēli noslēdza ar 1+1.

"Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs piektdien, tiekoties ar Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu