Šorīt vietām Latvijā apledojums apgrūtina braukšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sniegs
Sniegs Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Šorīt vietām Kurzemē, Zemgalē un Pierīgā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja valsts SIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sniegotos un slidenoos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem, lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 40 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir posmos uz Rīgas apvedceļa no Salaspils līdz Babītei, Bauskas šosejas visa maršruta garumā, uz Jelgavas šosejas visa maršruta garumā, uz Liepājas šosejas no Rīgas līdz Apšupes krustojumam un no Kalvenes līdz Grobiņai, uz Ventspils šosejas no Rīgas līdz Kūdrai un no Usmas līdz Ventspilij, kā arī no Liepājas līdz Rucavai un no Nīcas līdz Rucavai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Bauskas, Jelgavas, Liepājas un Ventspils apkārtnē.

LVC aicina šādos laika apstākļos autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu