Konors Makgregors iesūdzēts tiesā par seksuālu vardarbību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC superzvaigzni Konoru Makgregoru pavisam neilgi pirms viņa atgriešanās cīņas atkal piemeklējušas problēmas ar likumu, vēsta "Independent".

Divas sievietes pret Makgregoru ir uzsākušas tiesu procesu, lai no atlēta piedzītu vairāku miljonu kompensāciju par viņa nodarījumiem pirms diviem gadiem.

Sieviešu pārstāvis Deivs Kolmens norādīja, ka pirmdien Dublinas tiesā pret UFC superzvaigzni ir uzsākti tiesu darbi par pārkāpumiem, kas notikuši 2018. gadā. Tiesu procesa detaļas jurists pagaidām nav atklājis. Taču ārzemju mediji ziņo, ka sieviete cīkstoni apsūdz izvarošanā.

Tiek ziņots, ka viena no sievietēm ar Makgregoru ir bijusi pazīstama jau ilgus gadus un tieši viņa iesniegusi prasību par vairākiem miljoniem ASV dolāru sakarā ar pārciesto seksuālo vardarbību. Mazāka apmēra sūdzību iesniegusi arī minētās sievietes māte, kura cīkstoni apsūdz miesas bojājumu radīšanā.

Makgregors, protams, jebkādus pārkāpumus noliedz un viņa pārstāvis ir atklājis, ka šo lietu jau iepriekš izmeklējusi Īrijas Nacionālā policija.

"Pēc nogurdinošas izmeklēšanas, kurā ietilpa vairākas intervijas ar dažādiem avotiem, un aculiecinieku liecības, apsūdzības pret Konoru Makgregoru tika kategoriski noraidītas," sacīja UFC cīkstoņa pārstāvis.

Makgregors savu nākamo cīņu UFC oktagonā aizvadīs jau pēc dažām dienām, 24. janvāra agrā rītā tiekoties ar Dastinu Porjē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu