Skandalozā Voločkova atklāj, ka privātajā lidmašīnā ļāvusies mīlas priekiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Skandalozā balerīna Anastasija Voločkova 45. dzimšanas dienā sniedza atklātu interviju, kurā viņa atbildēja uz vairākiem provokatīviem jautājumiem saistībā ar savu personīgo dzīvi.

Dejotāja atzina, ka viņai ideālais vīrietis ir izskatīgs, sportisks un seksīgs stiprā dzimuma pārstāvis. "Visticamāk, mana vecuma, bet viss vēl ir priekšā - viņš noteikti eksistē uz šīs zemes," sacīja Voločkova.

Balerīna atzīmēja, ka viņas nākotnes vīram ir jābūt atbalstam it visā un jānovērtē viņas darbs.

Blakus viņa redz garā stipru, ietekmīgu, turīgu un cēlu cilvēku. Savukārt pati Voločkova sola izredzēto padarīt par vislaimīgāko vīrieti uz zemes un atzīmē, ka viņa vienmēr iestājas par ilgtermiņa attiecībām. Tajā pašā laikā slavenība nekad nepiedos mīļotajam melus un liekulību.

"Esmu ļoti lojāls un uzticīgs cilvēks, tāpēc man patīk, ja vīrieši daudzus gadus stāv rindā pēc manis," sacīja balerīna.

Intervijas noslēgumā Voločkova atklāja interesantas savas intīmās dzīves detaļas. Dejotāja atzina, ka visspilgtākais seksuālais kontakts viņas dzīvē noticis gaisā - uz privātās lidmašīnas klāja.

"Visneaizmirstamākais sekss bija privātajā lidmašīnā ar mīļoto cilvēku, ar kuru kopā nodzīvojām gandrīz četrus gadus. Tas bija neaizmirstami," sacīja Voločkova. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu