Agate Muceniece izsakās par savu dzimumdzīvi un met akmeņus Prilučnija lauciņā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Agate Muceniece savā "YouTube" raidījumā apsprieda intīmas tēmas, tostarp arī jautājumu par pēcdzemdību dzimumdzīves atsākšanu. 

Pāvels Prilučnijs un Agate Muceniece bija kopā deviņus gadus. Šajā periodā aktieriem piedzima divi bērni. Kā izrādījās, grūtniecības un dzemdību periods Agatei bijis ārkārtīgi grūts. Agate saskārusies gan ar fizioloģiskām izmaiņām, gan ar psiholoģiskām problēmām.

Muceniece sava "YouTube" kanāla raidījumā "MamBook" pārrunāja dzimumakta jautājumu pēc dzemdībām.

"Es saprotu, ka pirmās 40 dienas noteikti var aizmirst par mīlas priekiem. Protams, lieli dzimumlocekļi ir ļoti reta parādība. Nekādu apvainojumu bijušajam," zvaigzne pajokoja.

Šī nebija vienīgā aktrises dzēlīgā piezīme bijušajam vīram. Programmas viešņa dziedātāja Anna Sedokova ilgi nevarēja atcerēties Prilučnija vārdu, kas Agati pamatīgi sasmīdināja.

Pats Prilučnijs nemaz nerunā par bijušo sievu. Ir zināms, ka aktieris satiekas ar seriāla "Tētuka meitiņas" aktrisi Miroslavu Karpoviču.

Agate daudz runā par to, cik laimīga viņa ir pēc šķiršanās. Aktrise strādā pie topošajām filmām, kā arī attīsta savu "YouTube" kanālu. Brīvo laiku viņa pavada kopā ar bērniem.

Sarunā ar Annu Sedokovu viņa atzina, ka joprojām guļ vienā gultā ar dēlu un meitu, tāpēc viņas gultā joprojām nav vietas jaunam draugam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu