Video ⟩ Iepako maisiņā un aiziet! Sašutumu interneta lietotāju vidū raisījusi kāda tēva rīcība Kijevā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sašutumu raisījušais video no Kijevas.
Sašutumu raisījušais video no Kijevas. Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai arī vecāku izdoma bieži vien priecē, ir gadījumi, kad radoši risinājumi bērnu izklaidēšanai ir visai apšaubāmi un pat bīstami. Interneta lietotāju sašutumu izpelnījies kāds vīrietis, kurš savus bērnus ir noslidinājis pa kalnu plastmasas maisā, vēsta portāls "Life".

Kijevā kāds tēvs nācis klajā ar "ekonomisku" un visai skarbu veidu, kā bērniem nolaisties pa sniegotu nogāzi - vīrietis savas atvases vienkārši iebāzis lielā plastmasas maisiņā un noslidinājis pa nogāzi.

Video ar visai ekstrēmo izklaidi ir nonācis sociālajos tīklos un daudzi interneta komentētāji ir izteikuši šausmas par šo izklaides metodi. Daudzi tāpat norādījuši, ka apkārt ir bijuši daudzi cilvēki un izteikuši neizpratni par to, kādēļ neviens vīrietim nav aizrādījis.

"Gada tēvs" komentāros tiek saukts par Darvina balvas cienīgu kandidātu, savukārt citi norādījuši, ka bērniem draudējušas nopietnas traumas un apsaldējumi.

"Neatliekamās palīdzības dienestu kapacitāte nav bezgalīga, bet tētim vajadzētu uzlikt naudas sodu par smadzeņu trūkumu", "Kā bērni vispār varēja paelpot?", "Gadījumā, ja bērni ietriektos kādā akmenī vai citās ragavās, viņiem nebūtu nekādas iespējas izvairīties" - skarbi izteikušies "Facebook" lietotāji.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu