Aiz katra spēcīga vīrieša - vēl spēcīgāka sieviete. Zodiaka lojālākās sievas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Bennett Tobias/Unsplash

Ikviens attiecībās no partnera sagaida atbalstu un sapratni, taču astroloģijas pazinēji apgalvo, ka dažu Zodiaka dāmu partneri var būt īpaši laimīgi - viņas savu vīrieti padara par patiešām veiksmīgu cilvēku, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Īpaši viegli kļūt veiksmīgiem ir šajā gaisa stihijas zīmē dzimušo dāmu vīriešiem. Šīs sievietes ir pieradušas virzīties uz nospraustajiem mērķiem, turklāt dara to ar neizsīkstošu spēku un pašpārliecinātību. Astrologi vēsta, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāves spēj ar savu dzīves skatījumu "inficēt" arī savus partnerus

Lauva

Starp Zodiaka pārstāvēm nav citu sieviešu ar tik augstu pašnovērtējumu, kā Lauvas zīmē dzimušajām. Šīs dāmas darīs visu, lai cilvēks, kurš ir pie viņu sāniem, sasniegtu vērā ņemamus rezultātus profesionālajā un sociālajā dzīvē. Viņas absolūti nebaidās savus vīriešus atbalstīt ne tikai ar vārdiem, bet arī reālu, aktīvu darbību.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāves ir īsts dzīves vieduma un filozofiska miera etalons, taču tajā pašā laikā viņas neizprot cilvēkus, kuri visu dzīvi pavada, neizrādot nekādu iniciatīvu. Zem šī zvaigzāja dzimušās parasti izvēlas sev blakus vīriešus, kuros jau ir daudzpusīgi talanti un potenciāls. Mežāžu mīļotajiem ir vien jāveic pāris soļi pašiem, turklāt viņi var rēķināties ar pilnīgu partneres atbalstu.

Zivis

Emocionālās un ģimeniskās Zivs zīmes pārstāves ir pārliecinātas, ka viņu vīrietis ir pats labākais un visas viņa neveiksmes ir īslaicīgas. Šīs sievietes nepārstāj ticēt sava mīļotā spēkiem pat tad, kad viņam pašam jau ir nolaidušās rokas. Kas gan cits ir nepieciešams veiksmei, kā cilvēks, kas tic mūsu spējām?

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu