Covid-19 inficētais 16.janvārī braucis ar autobusu Virka-Kuldīga-Kandava-Spuņupe-Rīga (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Aleksandar Malivuk/shutterstock.com

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC), veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojis, ka ar Covid-19 inficēts pasažieris 16.janvārī braucis ar autobusu Virka-Kuldīga-Kandava-Spuņupe-Rīga, aģentūru LETA informēja SPKC.

Pasažieris 16.janvārī plkst.7.20 no Kuldīgas autoostas ar AS "Nordeka" autobusu ar reisa numuru 7410 braucis līdz Rīgas autoostai un plkst.15.55 braucis atpakaļ ar AS "Nordeka" autobusu ar reisa numuru 7938 maršrutā Rīga-Dubulti-Tukums-Kuldīga-Pāvilosta no Rīgas autoostas līdz Kuldīgas autoostai.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajā datumā šajos maršrutos, ir ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti elpceļu infekcijas slimības simptomi, SPKC iesaka palikt mājās un sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka ir būts kontaktā ar Covid-19 slimnieku, var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, iespējams savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu