Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Karaļa" statuss, tēva stingrā roka un UFC cīkstoņa ikdiena - saruna ar lietuviešu MMA zvaigzni Modestu Bukausku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē uz sarunu aicinājām mūsu pirmo internacionālo viesi, lietuviešu UFC cīkstoni Modestu Bukausku.

Podkāsta ievadā aicinājām Modestu nedaudz iepazīstināt iepazīstināt ar sevi kā personību, nevis tikai cīkstoni. Noskaidrojām viņa zināšanas par latviešu sportistiem, aicinājām nosaukt savu favorītu starp MMA cīkstoņiem un atbildēt uz citiem jautājumiem.

Sarunas turpinājumā Modests pastāstīja, ko tad īsti nozīmē būt UFC cīkstonim un, kādas ir galvenās atšķirības. Tāpat viņš atklāja, ka par iespēju cīnīties UFC, esot uzzinājis nakts melnumā.

"Un tad kādu nakti pamodos, lai aizietu uz tualeti. Jūs jau zināt, kā ir, ja vakarā izdzerts ap diviem litriem ūdens. Pamodies ieraudzīju ziņu no menedžera. Viņš rakstīja: "Modest, vai varam sazvanīties?" Viņš bija mēģinājis mani sazvanīt kādas piecas reizes. Nodomāju, ka parasti viņš tā nedara. Parasti, kad viņš kaut ko atsūta, viņš pagaida, līdz atbildēšu," zīmīgo mirkli atcerējās Bukausks.

Tāpat cīkstonis pastāstīja par izslavēto UFC "Cīņu salu", kas atrodas Abū Dabī, norādot, atklājot, cik ļoti tur ir padomāts pat par vissmalkākajām detaļām.

Saunas turpinājumā pievērsāmies Modesta cīkstoņa profilam. Apspriedām potenciālu cīnīties citās svara kategorijās. Šeit gan viesis pauda neizpratni par ekstrēmu svara mešanu un norādīja, ka viņaprāt, cīkstoņiem vajadzētu cīnīties tuvu savam dabīgajam svaram. Aprunājāmies arī par Modesta nākamo UFC pretinieku, poli Mihalu Oleksejžuku

Visbeidzot, pievērsāmies aktualitātēm pašā UFC. Pārrunājām neseno Maksa Holoveja meistarklasi cīņā pret Kelvinu Kataru, kā arī nācām klajā ar savām prognozēm par ilgi gaidīto Konora Makgregora un Dastina Porjē cīņu, kas jau ir tepat "aiz stūra".

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #14

Bukausks ir UFC cīkstonis, kurš cīņas aizvada pirmā smagā svara kategorijā (līdz 93 kilogramiem. 26 gadus vecais cīkstonis savas profesionālās karjeras laikā ir bijis britu MMA organizācijas "Cage Warriors" čempions un ir izcīnījis 11 uzvaras, piedzīvojot trīs zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu