#KrisStops - Porziņģis arī šosezon turpinās iesākto labdarības akciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis aizsardzībā
Kristaps Porziņģis aizsardzībā Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis turpinās ziedot 500 ASV dolāru (411 eiro) par katru bloķēto metienu "Mavericks" labdarības fondam arī 2020./2021.gada sezonā.

Iepriekšējā sezonā Porziņģis ar saviem bloķētajiem metieniem labdarībai veltīja fondam 104 tūkstošus dolāru (85,504 eiro), kuri izmantoti, lai cīnītos ar badu bērnu vidū Teksasas ziemeļos.

"Viņš atkal ir atgriezies, lai palīdzētu. Kampaņa "#KrisStops" nozīmē par katru šīs sezonas bloku ziedot 500 ASV dolāru, lai palīdzētu cīņai ar badu," "Twitter" kontā vēsta labdarības fonda pārstāve Tamāra Džolija.

Ar Porziņģi labdarības jomā sadarbojas ātrās ēdināšanas restorānu uzņēmums "Whataburger", kas par katru bloku pievienos vēl 100 ASV dolārus (82 eiro).

"Es parasti nedalos ar šīm lietām sociālajos tīklos, bet esmu ļoti lepns par šo lietu, kā arī liels paldies "Whataburger" par atbalstu," piebilst Latvijas basketbolists savā "Twitter" kontā.

Šosezon piecos mačos Latvijas basketbolists jau deviņreiz bloķējis pretinieku metienus, kas nozīmē 4,5 tūkstošus dolāru (3700 eiro) labdarībai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu