"Neizaiciniet mani darīt to, kas nepatiktu manai mātei." Nurmagomedovs komentē runas par atgriešanos sportā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Bijušais UFC cīkstonis Habibs Nurmagomedovs sarunā ar "Sport 24" ir komentējis runas par iespējamo atgriešanos oktagonā.

Pagājušā gada oktobrī Habibs Nurmagomedovs paziņoja par karjeras beigām, taču jau pagājušajā nedēļā viņš tikās ar UFC prezidentu, lai nosauktu savus priekšnoteikumus atgriešanās cīņai.

Pēc Diena Vaita sacītā, Nurmagomedovs esot gatavs atkal cīnīties tikai tajā gadījumā, ja gaidāmajās cīņās starp Konoru Makgregoru un Dastinu Porjē vai Denu Hukeru un Maiklu Čendleru notiks kaut kas "īpašs".

Habibs par atgriešanos sacīja, ka, lai kaut ko darītu, ir jābūt motivācijai un "izsalkumam", taču tas viņam vairs neesot neesot. Cīkstonis skaidroja, ka sportam ir veltījis visu savu dzīvi. Ar cīņas sportu viņš profesionāli nodarbojoties jau kopš 2008. gada un, pēc viņa domām, tajā ir sasniedzis visu.

Tāpat cīkstonis atklāja, ka vēl aiz vien trenējoties, bet šobrīd vairs tikai savam priekam.

"Treniņi – tā ir svarīgākā lieta, kas man sagādā gandarījumu. Es vienkārši izbaudu, kad es cīnos, skrienu, sparingoju, darbojos ar boksa maisu. Ar to es nodarbojos visu mūžu un pastāvīgi to darīšu. Taču, runājot par cīņu sportu - tas neietilpst manos plānos’’, sacījia Nurmagomedovs.

Uz žurnālista atkārtoto jautājumu par atgriešanās nosacījumiem un Habiba solījumu viņa mātei, cīkstoņa atbilde bija asa: "Mana māte ir vissvētākais, kas man ir. Tāpēc neizaiciniet mani darīt to, kas nepatiktu manai mātei!"

Sarunas turpinājumā uz vēl vienu provokāciju atklāt savus nākotnes plānus, Nurmagomedovs atbildēja šādi: "Pēdējā gada laikā ir tik daudz noticis, ka nav zināms, kas vēl var atgadīties 2022. un 2023. gadā. Tādēļ nerunāsim par to. Neviens nevar zināt, kas var notikt rītdien. Tuvākajā laikā man pat nav plānu saistībā ar UFC. Nav pat domu par gatavošanos cīņām."

Intervijas noslēgumā Nurmagomedovs atzina, ka ir apmierināts ar savu šā brīža dzīvi, norādot, ka viņam prieku sagādā ikdienišķas lietas, piemēram, dēla nolikšana gulēt un vakariņas ar ģimeni.

Savas karjeras pēdējā cīņā Nurmagomedovs nosargāja savu UFC vieglā svara čempiona jostu, otrajā raundā ar sāpju paņēmienu uzvarot Džastinu Geiči.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu