Pirmdienas horoskops: 25. janvāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 25. janvārim. 

AUNS Šodien svarīgi turēt sevi rāmjos, neļaut ugunīgajam raksturam veicināt neuzmanības kļūdas, sasteigtus lēmumus. Esi apdomīgāks izteicienos, sevišķi, ja kontaktējies ar augstākstāvošajiem!

VĒRSIS Modīsies labā garastāvoklī, kurš pavadīs tevi līdz pat vakaram. Piemērots brīdis, lai īstenotu visdažādākās radošās ieceres, veiktu neformālas pārrunas, pasapņotu par nākotnes plāniem.

DVĪŅI Mēness tavā zīmē liks akcentu uz zinātkāri, vēlmi būt sabiedrības uzmanības centrā, spēju apliecināt intelektuālās dotības. Var rasties jaunas profesionālās perspektīvas, interesanti biznesa piedāvājumi.

VĒZIS Neskatoties uz to, ka daudz labprātāk dienu pavadītu mājās tuvinieku lokā, tev tomēr nāksies visu uzmanību veltīt darba lietām. Kādam Vēzim tiks uzticēti jauni, daudz atbildīgāki pienākumi.

LAUVA Viss liecina par to, ka zvēru karalis būs gatavs parādīt, uz ko ir spējīgs. Tiecoties pēc pašapliecināšanās, mēģini nezaudēt mēra izjūtu un neļauj skauģiem izprovocēt sevi uz nevajadzīgiem strīdiem.

JAUNAVA Tieši godīgums, atklātība šobrīd sniegs vispamanāmākos rezultātus. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies attiecībās ar kolēģiem. Esi atsaucīgāks, ja kādam no līdzgaitniekiem vajadzīgs tavs atbalsts.

SVARI Mierīga, harmoniska diena, ja to pavadīsi savā nodabā, strādāsi vienatnē. Veicot komandas darbu, nāksies krietni vien papūlēties, lai gūtu kopsaucēju, vienotu nostāju par to, kā īstenojami uzticētie pienākumi.

SKORPIONS Zvaigznes iesaka būt savaldīgākam, atturēties no sakāpināto emociju izvirdumiem. Spriedzi lieliski palīdzēs noņemt mērenas fiziskas aktivitātes, kā arī pirts procedūras.

STRĒLNIEKS Nedēļu iesāksi uz optimistiskas, dzīvespriecīgas nots. Saulainais noskaņojums palīdzēs vieglāk tikt galā ar ikdienas nebūšanām, ļaus uzturēt saskanīgas attiecības ar līdzcilvēkiem.

MEŽĀZIS Mēģini tikt galā ar iekšējām šaubām, nedrošības sajūtu, jo tas faktiski būs vienīgais moments, kurš bremzēs tavu tālāko izaugsmi. Šobrīd labi padosies dažādu veidu analītiskais darbs.

ŪDENSVĪRS Diena kā radīta, lai veltītu laiku profesionālo zināšanu apvāršņu paplašināšanai, veidotu jaunus lietišķos kontaktus un pievērstos darbiem, kuri prasa tieši garīgo piepūli. Interesants brīdis dizaineriem.

ZIVIS Nesaasini uzmanību uz to, ko domā vai saka apkārtējie. Labāk ļauj, lai tevis paveiktie darbi runā paši par sevi. Mājas dzīvē vēlēsies ienest nelielas pārmaiņas, padarīt kopdzīvi ar mīļoto romantiskāku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu