Bertānam nespēlējot, "Wizards" pēc gandrīz divu nedēļu pauzes atgriežas ar zaudējumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien vēl nevarēja iziet laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" cieta zaudējumu.

"Wizards", aizvadot pirmo maču pēc gandrīz divu nedēļu pārtraukuma, viesos ar rezultātu 101:121 (26:23, 21:25, 30:37, 24:36) piekāpās Bertāna iepriekš pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" komandai.

Vašingtonas komanda iepriekšējo maču aizvadīja 11.janvārī, pēc tam piedzīvojot Covid-19 uzliesmojumu, kā dēļ tika atceltas turpmākās sešas "burvju" spēles. Svētdien Covid-19 protokols liedza laukumā doties Bertānam, Deni Avidam, Trojam Braunam junioram, Rui Hačimuram, Išam Smitam un Moricam Vāgneram.

Rezultatīvākais ar 31 punktu bija Bredlijs Bīls, bet 16 punktus pievienoja Džeroums Robinsons. Tikmēr Rasels Vestbruks pēc traumas izdziedēšanas atgriezās ar zemu metienu precizitāti, kas deva vien deviņus punktus.

"Wizards" jauniegūtais centra spēlētājs Oleksijs Leņs savā debijā nepilnā 21 minūtē guva 11 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Pirmo reizi "Wizards" sastāvā spēlēja arī spēka uzbrucējs Džordans Bels, kuram laukumā tika atvēlētas teju trīs minūtes.

Uzvarētājiem 21 punktu guva Petijs Mills, 16 punkti bija Lonnijam Volkeram, bet 11 punkti, 11 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles sakrāja Dežunte Marejs, kurš otro reizi karjerā atzīmējās ar "triple-double".

Vašingtonas komanda ar trīs uzvarām 12 spēlēs ir priekšpēdējā starp 15 Austrumu konferences vienībām, bet "Spurs" ar deviņiem panākumiem 17 cīņās ir astotā Rietumos.

"Wizards" turpinās izbraukumu un otrdien tiksies ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Hjūstonas "Rockets".

"Wizards" aizpagājušajā nedēļas nogalē no sastāva atbrīvoja Anžeju Pasečņiku. Klubs par latviešu basketbolista atlaišanu nav paziņojis, taču pirms nedēļas viņš tika ievietots NBA transakciju sarakstā kā atbrīvotais spēlētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu