"Parādīt, kā viņš guļ ar ielenēm vai kā mani sit?" Buzova komentē, kādēļ nedēļu pēc kāzām izšķīrusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat tapa zināms, ka Krievijas šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova, kura janvāra vidū Maldivu salās apprecējās ar mīļoto vīrieti, mūziķi Deividu Manukjanu, ir izšķīrusies. Par pāra attiecību problēmām tika mēļots jau sen, taču abi turpināja sociālajos tīklos izrādīt it kā idilliskas attiecības. 

Fakts, ka starp mīlniekiem viss nav tik gludi, kļuva skaidrs Buzovas dzimšanas dienā 20. janvārī - sociālajos tīklos parādījās video, kurā TV zvaigzne ar spēku atstumj vīrieti.

Vēlāk abi mākslinieki viens otram atsekoja sociālajos tīklos, kā arī mūziķe pēc tam apstiprināja šķiršanos. 

Lai gan Buzova apgalvoja, ka neatklās šķiršanās cēloņus, viņa tomēr izlēma neklusēt, liekot noprast, ka viņas mīļotais vīrietis rīkojies nepiedodami.

Īsajos "Instagram" stāstiņos viņa publicēja saraksti ar Manukjanu, kurā apsūdzēja vīrieti uzbrukumā un krāpšanā. Viņa arī paziņoja, ka Manukjans viņu aizvainoja un sabojāja Jaungada svinības.

"Varbūt ir pienācis laiks pateikt tavai mammai, kāds briesmonis esi patiesībā? Kā tu mani sit, spļauj sejā un apvaino mani," šādu vēstījumu rakstīja Buzova, publicējot ekrānuzņēmumu no sarakstes ar vīrieti.

"Parādīt, kā viņš guļ ar ielenēm vai kā mani sit?" citā ierakstā vaicāja Buzova. 

Foto: buzova86/ Instagram

Savukārt pēc tam viņa dalījās ar kadriem, kuros knapi valda asaras un aicina cilvēkus bloķēt Manukjana "Instagram" profilu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu