Katrīnes Saulietes privātā dzīve ar jauno draugu būs redzama realitātes šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Katrīne Sauliete un Pēteris Vasiļevskis
Katrīne Sauliete un Pēteris Vasiļevskis Foto: publicitātes

Kanālā 360TV februārī pirmizrādi piedzīvos pašmāju realitātes seriāls “Ģimene burkā”, izgaismojot trīs atšķirīgu ģimeņu ikdienu un vienlaikus risinot būtiskus izaicinājumus. Tajā savu sadzīvi parādīs un ģimenes harmoniju meklēs populārā “Instagram” personība Katrīne Sauliete kopā ar savām meitām un jauno dzīvesbiedru Pēteri.

Nosaukums realitātes seriālam nav izvēlēts nejauši, jo vēlmju burkai ģimeņu dzīvēs būs īpaša nozīme. Katra no ģimenēm to piepildīs ar savām iecerēm un savstarpējo attiecību, kā arī sadzīvei nepieciešamajiem uzlabojumiem.

Tas, kādus sapņus burkai būs uzticējis katrs ģimenes loceklis, atklāsies seriāla gaitā, jo katru nedēļu gaismā tiks celta kāda no iecerēm. Tā kļūs par iknedēļas uzdevumu, kuru paveicot kopējais ģimenes budžets tiks papildināts par 100 eiro.

Ar savu pieredzi realitātes seriālā “Ģimene burkā” Katrīne Sauliete iedvesmos skatītājus un runās par daudzām sievietēm tik aktuālām tēmām kā attiecības ar bijušo vīru, jauna partnera ienākšana ģimenē un iepazīšanās ar bērniem, ģimenes budžeta plānošana un citām. 

Nesen tapa zināms, ka Sauliete pēc šķiršanās no vīra uzsākusi jaunas attiecības. Ir skaidrs, ka šādam lēmumam līdzi nāk virkne jautājumu – kā sameklēt zelta vidusceļu, lai bērni nejustos pamesti novārtā un reizē nenodarīt pāri arī sev, savai sievišķībai? Kā atrast laiku randiņiem un jaunām attiecībām? Un galu galā – kur iepazīties? Īpaši tad, ja attiecības izirušas brīdī, kad pandēmijas dēļ aizliegti publiski pasākumi. 

Savs vārds būs sakāms arī Katrīnes meitām, kuras, kā jau bērni, ātri vien pamanījušās dzīvi starp tēta un mammas mājām izmantot savā labā – gan priecājoties, ka mammas jaunais draugs lutina ar dažādiem pārsteigumiem, gan ar viltīgiem paņēmieniem pierunājot viņu ģimenes četrkājaino mīluli – kaķi - vest automašīnas salonā. Lieki piebilst, ka šis izbrauciens beigsies visai ekstrēmi. Jau pirmajās sērijās skatītāji uzzinās, ka Katrīne ar meitām dzīvo pie sava jaunā drauga Pētera un abi atklāti stāstīs, kā iepazinušies un kāpēc nolēmuši tik ātri uzsākt kopdzīvi. 

“Ģimene burkā” sekos līdzi Sauliešu dzīvei arī brīžos, kad abas meitas ciemosies pie tēta Kaspara, ļaujot pilnībā ielūkoties ģimenes jaunajā attiecību modelī.

Tāpat izaicinājumam savā mājoklī ielaist TV kameras pieņēmusi arī Bindru-Blumenauu ģimene no Jelgavas, kuru vērīgākie TV skatītāji atcerēsies no STV Pirmā! veidotā šova “Tēt, brauc mājās!”, kā arī mūziķis un humorists Nauris Brikmanis ar dzīvesbiedri Aiju Selgu-Brikmani.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu