VIDEO ⟩ Porziņģim neveiksmīgs mačs no tālmetienu līnijas "Mavericks" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Dalasas "Mavericks", piekāpjoties Denveras "Nuggets".

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 113:117 piekāpās Denveras "Nuggets" komandai, kas izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis laukumā pavadīja 33 minūtes, kuru laikā viņš guva 16 punktus, trāpot piecus no 10 divpunktu metieniem un tikai vienu no 8 tālmetieniem, kā arī realizēja trīs no četriem soda metieniem.

Latvijas basketbolists izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva trīs kļūdas un saņēma piecas piezīmes.

Porziņģis spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju. Pretinieki guva par 14 punktiem vairāk nekā "Mavericks", kamēr laukumā atradās liepājnieks.

Video: Porziņģa spilgtākās epizodes spēlē pret "Nuggets"

Luka Dončičs izcēlās ar "triple-double" - viņa kontā 35 punkti, 16 rezultatīvas piespēles un 11 atlēkušās bumbas.

Vēl mājinieku rindās rezultatīvs bija Timss Hārdefejs juniors, kurš guva 19 punktus, bet 16 pievienoja Džeimss Džonsons.

"Nuggets" sastāvā 30 punktus guva Maikls Porters juniors, bet Nikola Jokičs iemeta 20 punktus un savāca 10 bumbas pie groziem.

Spēles pirmajā daļā "Nuggets" iekrāja 13 punktu pārsvaru, taču turpinājumā "Mavericks" atspēlējās un uz brīdi ieguva septiņu punktu vadību.

Izšķirīgie notikumi risinājās ceturtās ceturtdaļas beigās. Nepilnas četras minūtes pirms spēles pamatlaika beigām Dončičs ar precīzu tālmetienu ieguva Dalasai vadību ar 106:104.

"Nuggets" turpinājumā veica 7:0 izrāvienu, ko pārtrauca Porziņģis ar vienu precīzu soda metienu pusotru minūti pirms mača pamatlaika beigām. Tam sekoja Portera juniora precīzs tālmetiens, kas sagrāva "Mavericks" cerības izcīnīt uzvaru.

Spēlēs pēdējo trīs minūšu laikā pa reizei kļūdījās gan Dončičs, gan Porziņģis. Slovēnis pazaudēja bumbu, kuru pārtvēra Porters juniors, bet latvietis saņēma piezīmi uzbrukumā.

"Mavericks" ar astoņām uzvarām un deviņiem zaudējumiem ieņem 10. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, tikmēr "Nuggets" ar 10 panākumiem 17 spēlēs ierindojas piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu