Mūžībā devies slavenais Laimas Vaikules un Allas Pugačavovas stilists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Laima Vaikule savā "Instagram" kontā ievietoja kopīgu fotogrāfiju ar stilistu Aleksandru Ševčuku un atklāja, ka mākslinieks devies mūžībā. 

Laima Vaikule vietnē "Instagram" publicēja kopīgu fotogrāfiju ar Ševčuku, skaidrojot, ka viņu kopīgajiem nākotnes plāniem nav lemts piepildīties.

Dziedātāja komentārā zemāk piebilda, ka stilista vairs nav šajā saulē. Mākslinieces sekotāji bija šokā, un daudzi izteica līdzjūtību par zaudējumu.

Par stilista nāves cēloni kļuva pēcoperācijas komplikācijas. Aleksandrs Ševčuks 23. janvāra naktī tika steidzami hospitalizēts vienā no galvaspilsētas slimnīcām un tika operēts proktoloģijas nodaļā.

"Pacientam sākās pēcoperācijas komplikācijas. Aleksandrs tika pārcelts uz intensīvo aprūpi, ārsti cīnījās par viņa dzīvību, taču viņi nevarēja palīdzēt," vēstīja slimnīcas pārstāvji.

Aleksandram Ševčukam vien nesen apritēja 54 gadi. Viņa klientu vidū bija daudzas Krievijas slavenības, tostarp Alla Pugačova, Zemfira, Ludmila Gurčenko. Viņš strādāja arī ar zvaigznēm no ASV un Kanādas, tostarp modeli Lindu Evangelistu, Žanu Klodu Van Dammi un citiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu