Krievijas dziedātāja Rita Dakota atpūtas laikā Bali nogādāta slimnīcā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms dažām dienām Krievijas dziedātāja Rita Dakota savā "Instagram" kontā paziņoja, ka nogādāta slimnīcā. Sīkāk sieviete neko nepaskaidroja, bet pieminēja, ka tas noticis spēcīgu sāpju dēļ. Tagad dziedātāja nolēmusi pastāstīt, kas bijis par iemeslu slimnīcas apmeklējumam. 

"Es burtiski domāju, ka tās ir beigas. Ka es mirstu," sacīja dziedātāja. Slimnīcā viņa tika pārbaudīta neskaitāmas reizes. Ārsts atrada divas neoplazmas. Dakota jutās tik slikti, ka nesaprata, ko viņai saka ārsts.

"Tā bija garākā stunda manā dzīvē, bet vienlaikus arī apbrīnojamākā. Pēkšņi sapratu, ko esmu darījusi nepareizi un kā to novērst," klāstīja Rita.

Ārsti māksliniecei paskaidroja, ka sāpju cēlonis ir divas cistas. Viena no tām saspiedusi citu orgānu, bloķējot asinsriti, un tāpēc radušās asas sāpes. Pašlaik operācija nav nepieciešama, bet, ja tās turpinās augs, tās būšot jāizņem.

Rita Dakota pauda neizpratni, kā dažu mēnešu laikā cistas varēja izveidoties viņas ķermenī. Tagad viņai ir aizliegts veikt jebkādas fiziskas darbības. Dziedātāja nolēma uzticēt rūpes par sevi savam draugam Fedoram.

"Viņš uzraudzīs manu garīgo un fizisko veselību, uzturu un stresa līmeni, mēs kopā veiksim elpošanas vingrinājumus," paskaidroja Rita. Viņa ir pārliecināta, ka laba atpūta un vingrinājumi viņai palīdzēs, un cistas izzudīs, it kā to nekad nebūtu bijis.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu