"Viņa ir prostitūta un alkoholiķe!" Par Buzovu izsakās viņas nu jau bijušā vīra māte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tiklīdz Olga Buzova paziņoja par šķiršanos no Deivida Manukjana, paziņojot, ka viņš viņu sitis un krāpis, zvaigznes fani metās aizstāvēt sievieti, taču Deivida māte steidza aizlikt par savu dēlu kādu labu vārdu. 

Deivida māte centās pārliecināt fanus, ka viņas dēls nav pacēlis roku pret Buzovu, un visi viņas vārdi par viņa agresiju ir izdomājumi.

"Visi viņu ir situši. Tagad viņa, piedzērusies visas valsts priekšā, raksta izdomātus stāstus. Viņa ir pēdējā prostitūta, alkoholiķe!" rakstīja Deivida māte Anna.

Spriežot pēc Annas Manukjanas atbildēm, viņai un Olgai nebija labu attiecību. Pati Buzova iepriekš draudēja Deivida mātei pastāstīt visu patiesību par viņas mīļoto dēlu.

"Vai man pastāstīt tavai mammai, kāds esi briesmonis? Kā tu mani siti, spļāvi man sejā un apvainoji," iepriekš vēstīja 35 gadus vecā zvaigzne.

Vēlāk Deivida māte komentēja notiekošo, aicinot tos, kuri nav vienaldzīgi, pārtraukt viņu ģimenes iebiedēšanu. "Cienījamie sekotāji! Atvainojiet, bet man jābloķē komentāri zem maniem videoklipiem un fotogrāfijām, jo ​​pēkšņi ir sākusies Deivida un mūsu ģimenes vajāšana.

Es pati saku, ka dzīve visu nostādīs savās vietās, taču ir nepieklājīgi izmantot savu slavu un kaitēt cilvēkiem. Deivids, kā vienmēr, klusēs, viņš nepieļaus publiskas ķildas. Paldies visiem, kas mūs pazīst un atbalsta," uzsvēra Anna. 

Atgādinām, ka janvāra vidū sociālajos tīklos parādījās video no Buzovas un Manukjana varbūtējām kāzām Maldivu salās.

Video redzams, ka kāzās esot bijuši vien paši jaunlaulātie. Ceremonijas vieta uzcelta okeāna krastā. Kāzu dienu pāris neesot izvēlējies nejauši - nesen abi atzīmējuši 17 mēnešu kopā būšanu.

Krievijas pilsoņiem laulībai, kas noslēgta Maldivu salās, gan nav juridiska spēka, tāpēc ceremonijas šādās salās tiek uzskatītas par simboliskām. Nedēļu pēc kāzām Buzova paziņoja par šķiršanos. 

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu