"Viņš mani mēģināja sagriezt!" Imantā ģimenes strīdā patēvs bērniem uzbrūk ar metāla stieni un nazi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Kādas ģimenes strīdā nācies iesaistīties ne tikai policistiem, bet arī vairākiem, kādas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājiem – kāds ķildā iesaistītajam, varmācīgajam vīram atņēmis nažus un steku, kāds cits, ļāvis pārbiedētajai ģimenei, patverties drošībā līdz ierodas kārtības sargi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Darba dienas vakarā viena no galvaspilsētas policijas patruļām ieradusies Imantā, kur kāda nama kāpņu telpā norisinoties skaļš ķīviņš un tiekot vicinātas dūres.

Kārtība sargi devušies kāpņu telpā un drīz vien sastapušies ar sievieti un diviem viņas bērniem – ģimene pēc konflikta mājās bija patvērusies pie kaimiņiem. Bēgšana gan nav noritējusi viegli, jo sieviete no dzīvokļa mēģinājusi bēgt divas reizes.

Pirmajā viņa klauvējusies pie kaimiņu durvīm, taču uz to un viņas saucieniem neviens nav reaģējis. Agresīvais vīrietis, kurš ir bērnu patēvs, viņu bija ievilcis atpakaļ dzīvoklī un tikai ar otro reizi viņai ar bērniem izdevās izkļūt no dzīvesvietas.

Notikuma vietā noskaidrojies, ka izcēlies konflikts, kura laikā vīrietis vecākajam dēlam ar nazi iegriezis rokā, savukārt jaunākajam dēlam, kuram bija tikai trīs gadi, viņš ar metāla trubu – stekam līdzīgu priekšmetu bija trāpījis vairākas reizes. Līdz ar to uz notikuma vietu izsaukti arī mediķi.

Savukārt, aizturētais varmāka iesēdināts policijas busiņā, kur sagaidījis Valsts policijas ierašanos. Rezultātā, 18 gadus vecais puika atteicies no došanās uz slimnīcu, savukārt trīs gadus vecais bērns nonācis pie dakteriem papildus izmeklējumu veikšanai.

Kā "Degpunktā" noskaidroja Valsts policijā, daļā par patēva konfliktu ar 18 gadus veco puisi nekāda lieta netiks uzsākta, jo jauneklis vēlējies vien to, lai policisti piefiksē notikušo, savukārt gadījumā par trīs gadus vecā bērna iekaustīšanu uzsākta resoriskā pārbaude un tiek gaidīts mediķu slēdziens par bērnam nodarītajiem miesas bojājumiem.

Atšķirībā no to smaguma, pret vaininieku tiks uzsākta krimināllieta vai arī, vīrietis tiks sodīts administratīvā kārtā. Protams, ziņa par šo incidentu nodota arī sociālajam dienestam.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu