VIDEO ⟩ Vīrietis Ādažos pārvietojas ar automašīnu vairāk nekā četru promiļu reibumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nostāvēt kājās nevar, toties var stūrēt. Kāds vīrietis Ādažos rekordlielā reibumā izdomāja pavizināties ne pa tām nomaļākajām novada ielām un ceļiem. Par laimi braukšana līkločos nepalika nepamanīta un sekoja tūlītēja policijas iejaukšanās, vēsta raidījums "Degpunktā".

Parastas darba dienas vidū Ādažu pašvaldības policisti sastapušies ar kādu "Mercedes" šoferi, par kuru iedzīvotāji bija ziņojuši neadekvāti veiktu manevru dēļ. Un vietējiem izrādījās taisnība.

Apturot auto vadītāju, bija jūtams, ka no viņa nāk alkoholam raksturīgā smaka, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukta ceļu policija.

Šoferis pats gan līdz pēdējam vainu neatzina un mēģināja iestāstīt, ka notikusi kļūda. Kamēr tika gaidīti inspektori ar alkometru, uz vietas esošie likumsargi palūguši šoferi pārsēsties viņu mašīnā.

Bija acīmredzams, ka vīrietim ir grūtības nostāvēt kājās un šajā brīdī pagaisušas visas šaubas par šofera kondīciju.

To pēc brīža apliecinājis arī pūtiens alkometrā, kas gan izdevās tikai ar kādu septīto reizi. Alkometrs uzrādīja 4,28 promiļu reibumu.

Smagas paģiras, tiesa un prāvi naudassodi ir tas, kas tagad sagaida šo 44 gadus veco šoferi, kurš nu jau "pelnīti" sevi var saukt par kājāmgājēju.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu