Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņem Boba Hārtlija "Avangard"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" atgriezusies Latvijā no piecu spēļu izbraukuma sērijas un savā laukumā uzņems Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Spēle starp abām komandām "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, to tiešraidē translējot kanālam "TV3 Sport 2".

Pēc šīs spēles rīdzinieki divas dienas vēlāk mājās tiksies arī ar Čerepovecas "Severstaļ".

"Dinamo" piecās izbraukuma spēlē izcīnīja tikai vienu uzvaru, ar 5:4 papildlaikā negaidīti pārspējot Kazaņas "Ak Bars". Pirms tam rīdzinieki ar 2:3 piekāpās "Severstaļ" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik", bet pēc spēles ar "Ak Bars", zaudējumi ciesti arī pret Magņitagorskas "Metallurg" (3:5) un Maskavas "Dinamo" (2:5).

Omskas komandai pēc trim zaudētām spēlēm izdevies atgriezties uz uzvaru takas. Pēdējā mačā "Avangard" ar 5:2 uzvarēja Jāņa Kalniņā pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet vēl iepriekš ar 3:2 uzvarēta Čelabinskas "Traktor".

Rīgas klubs ar 23 punktiem 48 spēlēs ieņem pēdējo vietu visā līgā un arī Rietumu konferencē, kamēr "Avangard" ar 66 punktiem 49 mačos ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Šosezon abas komandas vēl nav aizvadījušas savstarpēju spēli, bet pērn tās tikās divreiz, abos gadījumos panākumu svinot Krievijas klubam. Kopumā KHL čempionātā abas komandas savā starpā tikušās 25 reizes, no kurām 12 gadījumos uzvarējusi "Dinamo".

Rīdzinieki pēdējo uzvaru pret "Avangard" izcīnīja 2018.gada novembrī, kad bija pārāka ar 3:0.

Pirmdien "Dinamo" rindas atstāja Latvijas izcelsmes izraēlietis Dāvids Levins, bet savainojuma dēļ komandai nevarēs palīdzēt vārtsargs Staņislavs Gaļimovs.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu