Makgregors vairs nav interesants? Bēdīgi slavenais "jūtūberis" Džeiks Pols aizvadīs boksa cīņu ar bijušo UFC zvaigzni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: Reuters/ScanPix

Bēdīgi slavenais "jūtūberis" Džeiks Pols pavasarī boksa ringā pirmo reizi tiksies ar profesionālu cīņas sporta pārstāvi, vēsta "Sky Sports".

Pols var lepoties ar profesionāla boksera licenci un divām uzvarām pār pretiniekiem, kuri to arī bija ieguvuši. Pols ir uzveicis citu "jūtūberi" Ali Edisonu Gibu un bijušo basketbolistu Neitu Robinsonu.

Tomēr 27. aprīlī Pols ringā izies ar sportistu, kuram ir ilga pieredze profesionālā cīņas sportā - bijušo UFC cīkstoni Benu Askrenu.

Askrens jaukto cīņas mākslu (MMA) sportu pameta 2019. gadā, kad viņu vien piecās sekundēs nokautēja Horhe Masvidāls. Kā pamatojum karjeras noslēgumam Askrens minēja faktu, ka viņam nepieciešama gūžas kaula operācija. Acīmredzot, tagad bijušais cīkstonis ir gatavs atgriezties cīņas sportā.

Iepriekš Pols izmantoja dažādas metodes, lai ringā dabūtu Konoru Makgregoru. Bet pēc īru zvaigznes zaudējuma pret Dastinu Porjē, Pols sociālajos medijos norādīja, ka vairs nav ieinteresēts cīņā pret Makgregoru.

"Askrenam ir mazāk zaudējumu nekā Konoram Makgregoram, bet es viņu tik un tā nokautēšu ātrāk nekā to izdarīja Horhe Masvidāls. Daži MMA puiši domā, ka viņi prot boksēt tikai tāpēc, ka zina, kā izdarīt pāris sitienus. Es nokautēju NBA atlētu, bet cilvēki sūdzējās, ka viņš nebija īsts cīkstonis. Tagad es dodu ļaudīm to, ko viņi prasa - īstu cīkstoni," sacījis Pols.

Askrens gan savas MMA karjeras laikā panākumus ir izcīnījis tieši ar dominanci brīvās cīņas elementos, tomēr, lai startētu augstākajā līmenī ir nepieciešamas arī iemaņas cīņai stājā. Līdz ar to Askrens, visticamāk, būs Pola līdz šim meistarīgākais pretinieks boksa ringā, lai arī bijušā cīkstoņa panākumu atslēga ne tuvu nebija boksa elementi.

Bens Askrens profesionālajā MMA karjerā ir izcīnījis 19 uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu