Jānis Aišpurs kliedē uzskatu, ka pametis ģimeni (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Festivāls "Virzskaņa" (Jānis Aišpurs)
Festivāls "Virzskaņa" (Jānis Aišpurs) Foto: Reinis Doršs

Grupas "The Sound Poets" mūziķis Jānis Aišpurs, kurš 2018. gadā pēc paziņojuma par šķiršanos no sievas, divu meitu mammas Madaras Līviņas sāka kopdzīvi ar dziedātāju Aiju Andrejevu, intervijā izdevumam "Una" vēlas mainīt uzskatu, ka aizgājis no ģimenes. 

Intervijā mūziķis stāsta, ka viņa meitas vienu nedēļu ir pie mammas, vienu pie viņa un Andrejevas. "Un tad esmu pilna laika tētis. Arī tad, kad nav pie mums, interesējos, kā viņām klājas, vai nevajag palīdzēt," saka mūziķis. 

"Maniem vecākiem sākumā bija grūti saprast, ka šķiros, viņi domāja, ka eju prom no ģimenes. Bet es neaizgāju no ģimenes. Es šķīros no laulātā partnera, nevis aizgāju no saviem bērniem. Es gribētu mainīt šo uzskatu. Agrāk patiešām bieži vien, ja vīrietis aizgāja no sievietes, viņš aizgāja pavisam," precizē Aišpurs.

Atgādinām, ka pirms diviem gadiem intervijā izdevumam "Santa" Aišpurs atzina, ka no viņa puses nav bijis vīrišķīgi vilkt garumā šķiršanās procesu. Uz jautājumu, vai viņš ir ticis galā ar vainas izjūtu, mūziķis atbild: "Brīžiem ir situācijas, kad vainas apziņa atrod durtiņas, pie kurām pieklauvēt, vai atver tās, bet no otras puses — viss ir godīgi izrunāts, esmu atvainojies par lietām, par kurām uzskatīju, ka man jālūdz piedošana, un dzīvoju tālāk. Ja savārām ziepes, mēs palūdzam piedošanu."

Pilnu interviju ar Jāni Aišpuru lasiet žurnāla "Una" februāra numurā!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu