Kašers skaidro, kādēļ vairs nesadarbojas ar dziedātāju Bejonsi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) pērn atklāja, ka viņa radītās cepures pamanījusi pasaulslavenā dziedātāja Bejonse (Beyonce). Nu raidījumā "Pāļa bazars" Kašers pastāstīja, kāda sadarbība bija plānota un kādēļ tā pārtrūkusi. 

Kā izrādās, Kašera cepures tika paredzēts radīt ne tikai Bejonsei, bet arī viņas vīram, reperim Jay-Z un abu trīs bērniem - deviņus gadus vecajai Blū Aivijai un trīs gadus vecajiem dvīņiem Rumi un Seram.

"Par to Bejonsi ir tā... Uznāca, bļāviens, tas kovids... Bija tā, ka mums bija paredzēts 4. jūlijā [ASV Neatkarības dienā - red.], ka Bejonse ar Jay-Z savā Ņujorkas dzīvoklī organizē milzīgi lielu ballīti, un viņiem vajag tērpus un cepures. Tā doma bija tāda, ka Jay-Z, Bejonsei un visiem trim bērniem ir manis radītās cepures.

Tas jau bija līdz tādam līmenim, ka mēs jau izstrādājām, kādas pērlītes šūt, kādā krāsā - viss apstiprināts, un tad uznāca lielais kovids, un visu aiztaisīja ciet," raidījumā atklāj Kašers.

Tomēr cerību sadarboties Kašers nav atmetis. "Bet, kas ir nenormāli forši, - es tāpat turpinu sadarboties ar to stilistu komandu (..) un viņi saka - līdzko tas viss atkal būs apritē, ar mani sazināsies. Protams, tie ir tādi solījumi, bet es tāpat esmu priecīgs, jo es zinu, ka tiešām Bejonse ir skatījusies, šķirstījusi, redzējusi man to logo, un man jau tas ļoti, ļoti daudz nozīmē. Tā ka es priecājos par katru šādu iespēju," optimistisks ir multimākslinieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu