Kā sokas zēnam, kurš tika smagi savainots, glābjot māsu no suņa uzbrukuma? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bridžers Vokers
Bridžers Vokers Foto: Instagram/TeilaWalker

2020. gada vasarā zēns vārdā Bridžers Vokers kļuva par īstu varoni un sociālo tīklu zvaigzni pēc tam, kad izglāba savu mazo māsu no suņa uzbrukuma. Nu varonis ir ievērojami atguvies, jo ārstu komanda bez maksas sniedza nepieciešamo palīdzību, vēsta portāls "Lad Bible".

Mazais Bridžers Volkers (6) tika spēcīgi ievainots pēc tam, kad viņš pagājušajā vasarā bija centies glābt māsu no suņa uzbrukuma. Suns vairākkārt sakoda zēna seju un atstāja tik lielas rētas, ka bija nepieciešamas 90 šuves.

Pēc viņa neticamā stāsta izdzirdēšanas divi slaveni dermatologi, Dr. Davals Bhanusali un Dr. Korijs B. Maugans, piedāvāja pilnīgi bez maksas palīdzēt Bridžeram atkopties. Bridžeram tika veiktas augsto tehnoloģiju lāzera procedūras, lai palīdzētu padarīt viņa rētas mazāk redzamas.

"Ik pa laikam mēs sastopamies ar pacientiem, kuri mūsu labā dara vairāk, nekā mēs jebkad varam darīt viņu labā," sacīja Bhanusali. 

"Bridžers mani iedvesmoja, un laikā, kad pasauli apņēma tik daudz negatīvisma, viņš sniedza cerību un pārstāvēja visu labo. Šis stāsts ir par dermatoloģijas pasauli, kas apvienojas, lai palīdzētu mazam zēnam, kurš patiešām ir varonis," sacīja Maugans.

"Mums ir paveicies atrasties vietā, kur mēs varam palīdzēt dziedināt, un es esmu tikai pateicīgs, ka esmu daļa no šīs brīnišķīgās dermatoloģijas kopienas," turpināja Maugans. 

"Mana ģimene vienmēr būs viņam pateicīga par to, ka viņš ir atradis novatorisku ārstēšanas risinājumu, lai palīdzētu mūsu dēlam. Bridžeram, skatoties spogulī, viņa seja nemitīgi neatgādinās par uzbrukumu, un viņš varēs turpināt dzīvi gandrīz bez rētām," sacīja Bridžera tēvs Roberts. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu