"Savu neglīto galvu ārā pabāza vecā problēma..." Bijušais UFC čempions piedāvā nepopulāru skaidrojumu Makgregora zaudējumam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/ Scanpix

Bijušais UFC čempions Maikls Bispings ir nācis klajā ar savu vērtējumu Konora Makgregora un Dastina Porjē cīņai, norādot galveno iemeslu, kāpēc, viņaprāt, īrs šo cīņu zaudēja.

Valdošais uzskats par iemeslu, kāpēc Konors Makgregors zaudēja neseno cīņu pret Dastinu Porjē, ir spērienu, ko amerikānis izdarīja pa pretinieka kāju. Arī pats Makgregors uzsvēra, ka jau pēc pirmā spēriena viņa kāja bijusi "mirusi". 

Bispings gan piedāvāja atšķirīgu cīņas analīzi: "Savu neglīto galvu ārā pabāza viņa vecā problēma ar fizisko sagatavotību. Man nepatīk uz to norādīt, jo Dastins bija sagatavojis perfektu cīņas plānu un to arī realizēja."

"Cīņas sākumā Konors izskatījās labi. Viņš izskatījās pēc ierastā Konora. Viņš gāja uz priekšu, trāpīja ar kreiso roku, izskatījās pārliecināts. Bet, tad Dastinam izdevās pārvērst viņu [Makgregoru] par restleri, pie kā viņš nav pieradis," sacīja Bispings.

Bijušais vidējā svara čempions norādīja, ka mirklī, kad Porjē cīņu novirzīja parterī, izmainījās Makgregora attieksme pret cīņu.

"Mēs redzējām, ka izmainījās sejas izteiksme. Mēs redzējām, ka izmainījās Konora pārliecība. Tad arī cīņas ritējums sāka pagriezties par labu Dastinam, kurš pēcāk ieraudzīja atvērumu Konora aizsardzībā un ar lielisku labās rokas sitienu nolika viņu pie miera," turpināja Bispings.

Tomēr apskatnieka karjeru veiksmīgi sākušais Bispings arī norādīja, ka arī Porjē sniegums nebija bez kļūdām.

"Lai arī Dastinam viss padevās labi, viņš aizsardzībā atstāja daudz caurumu, kurus, manuprāt, pagātnes Konors būtu izmantojis. Bet, kā jau teicu, Konors sāka nogurt un mēs redzējām, kas notika," skaidroja bijušais cīkstonis.

Bispings arī norādīja, ka, viņaprāt, tā saucamā cīkstoņu ierūsēšana nebūt nav fizisks, bet gan psiholoģisks jautājums.

"Džrodžs Sentpjērs nokāpa no dīvāna pēc trīsarpus gadu pauzes un nožņaudza mani līdz bezsamaņai. Daudzi cilvēki saka, ka "ringa rūsa" ir psiholoģisks jautājums un tā arī ir. Ja Konors būtu pavadījis zālē tik daudz, cik viņš stāstīja, nebūtu šādu problēmu," sacīja Bispings.

Nobeigumā bijušais cīkstonis norādīja, ka Makgregors zaudējumu piedzīvoja pret augstas klases pretinieku: "Realitāte ir tāda, ka šajā cīņā viņš devās oktagonā un zaudēja Dastinam Porjē. Par to nav jākaunas. Dastins šoreiz bija labākais cīkstonis. Mēs varam meklēt atrunas un analizēt cīņu, bet realitāte ir tāda, ka šoreiz uzvarēja labākais vīrs."

Makgregora karjerā šī bija piektā neveiksme, savukārt pieredzes bagātais Porjē tika jau pie 27. uzvaras.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu