Nobrauca pa stāvu krauju un "iedūrās" zemē. Madonas pusē autoavārijā traģiski bojā gājis šoferis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Madonas pusē otrdien gaišā dienas laikā dzīvību zaudējis kāds sirms vīrs. Viņa auto nobrauca pa stāvu krauju un "iedūrās" zemē. Spēkrata pasažierim izdevās izdzīvot, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdien Cēsu-Vecpiebalgas-Madonas ceļa 66. kilometrā noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējis kāds kungs gados.

Viņa auto pēc avārijas palicis guļam vairākus metrus dziļā grāvī. Kā stāsta vietējie, kuri īsi pēc nelaimes ieradušies notikuma vietā – pēdējie metri vīra ceļā bijuši asinsstindzinošu mirkļu pilni. It sevišķi sirmā vīra pasažierim.

Kā stāsta vietējais iedzīvotājs Aivars, tad tobrīd automašīnu vadījis kāds vīrietis gados, bet tajā vēl atradies arī viņa dēls. Autovadītājs pēkšņi saļimis pie stūres, kā rezultātā spēkrats nobraucis no uzbēruma un ietriecies akā.

Pēc notikušā gan pasažieris, gan vairāki apkārtējie, kas atradušies netālu un redzējuši šausminošos notikumus, centušies vēl ko glābt, taču šajā gadījumā visi centieni bijuši velti.

"Mēģināja reanimēt, "pacelt" dzīvību, bet viņš jau bija miris," stāsta vietējais iedzīvotājs Aivars, kurš personīgi pazīst bojāgājušo.

Valsts policijā šobrīd ierosināta lieta, noris izmeklēšana un nozīmētas ekspertīzes, taču, ņemot vērā šobrīd zināmos faktus, visticamāk, šis kriminālprocess tiks izbeigts.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu