Dzintars Čīča pirmo reizi parāda sievu un meitiņu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzintars Čīča ar ģimeni
Dzintars Čīča ar ģimeni Foto: publicitātes

Savā 28. dzimšanas dienā – 28. janvārī – ar jaunu dziesmu klajā nāk Dzintars Čīča, kurš gada sākumā no Anglijas atgriezies Latvijā kopā ar savu meitu un sievu.

“Mana ģimene ir mans ūdenskritums – kas ļauj gan veldzēties, gan rāmi paplunčāties, gan arī ik pa laikam sagādā pa kādai negaidītai šaltij un šķērslim, kuru jāpārvar,” sakarību starp jauno singlu un savu dzīvi saskata Čīča. “Dziesma “Ūdenskritums” ir veltījums manām ģimenes dāmām.”

Dzintars Čīča jau pusotru gadu ir tēvs Gabrielai un vīrs Samantai, ģimene dzīvo Anglijā, bet uz Latviju tā atbraukusi dziedātāja atvaļinājuma laikā. “Parasti no darba brīvajā laikā devos koncerttūrē pa Latviju, taču, visticamāk, tas šogad neizdosies, tāpēc tā vietā radījām jaunu studijas ierakstu,” teic solists.

Jaunās dziesmas melodijas un vārdu autors ir Kaspars Antess, čigānisko vijoli ierakstā iespēlējis Gidons Grīnbergs, bet aranžējuma autors un studijas producents ir Gints Stankevičs, kurš ar Čīču strādājis pusaudža gados.

“Interesanti, ka, lai arī Dzintars ir izaudzis par spēcīgu vīrieti, viņš nav zaudējis romantisku un muzikāli rotaļīgu skatu uz dzīvi,” spriež producents Stankevičs. “To laikam arī Dzintara klausītāji sajūt, un tas viņus aizrauj, tāpat kā mani, strādājot pie šīs jaunās, ļoti melodiskās dziesmas.”

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu