VIDEO ⟩ Rīgā motociklists aizbēg no policijas "mājsēdes" laikā, taču tiek sodīts par pulcēšanās ierobežojumu pārkāpšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Скриншот из сюжета Degpunktā

Kādam motocikla stūrētājam "mājsēdes" laikā bija sagribējies pabraukāties pa galvaspilsētas ielām, taču brauciens izvērtās tāds, ka viņš, visticamāk, "iegāzis" ne tikai sevi, bet arī bariņu draugu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pagājušajās brīvdienās, laikā kad Rīgas ielas bijušas burtiski kā izslaucītas, galvaspilsētas policisti Juglā pieredzējuši kādu visai neparastu sastapšanos.

Murjāņu ielā tika pamanīts kāds vadītājs, kurš ar motokrosa motociklu braucis pa ietvi, turklāt viņa spēkratam nav bijis valsts reģistrācijas numurzīmju.

Savukārt divriteņu braucamrīka pilots, redzot policistu interesi, nav pat piebremzējis un tā vietā uzdevis gāzi. Pāris veikli manevri un kārtības sargiem nācies atzīt sakāvi un krietni vien veiklākā braucamrīka pārākumu šādos apstākļos. Taču, policisti nav aizmirsuši šo sastapšanos un tā teikt, turējuši acis vaļā, līdz sniegā ievērojuši ko aizdomīgu.

Pēc brīža policisti pamanījuši motocikla sliedes ved uz kādu garāžu kooperatīvu un, ierodoties tur, kādā no garāžām sastapa piecas personas.

Vīrieši apgalvojuši, ka šajā vietā atpūšoties un uz policijas jautājumu, vai ir no vienas mājsaimniecības, apgalvoja, ka esot sapulcējušies no divām ģimenēm.

Turpat līdzās jaunajiem vīriešiem atradušies arī divi, praktiski vienādi motocikli, kuri izskatījušies ārkārtīgi līdzīgi braucamrīkam, kas iepriekš redzēts Murjāņu ielā.

Tomēr, lai arī vīriem bija nojauta, ka ar vienu no šiem jaunekļiem, viņi varētu sastapušies iepriekš, neviens no klātesošajiem neatzinās, ka šajā vakarā būtu pilotējis motociklu vai, kur nu vēl, mucis no policijas.

Savukārt busiņa kameras uzņemtajos materiālos nebija skaidri identificējams, ne braucamrīks, ne tā stūrētājs. Taču, mirklī, kad "aizbēgušais", visticamāk, jau uzelpojis, jo apvedis ap stūri policistus, atklājies vēl kāds fakts – tā viss ar parunāšanos, šis vakars tomēr nebeigsies.

Policijas darbinieki uzsāka piecas administratīvās lietvedības par ārkārtas situācijas ierobežojumu neievērošanu un katram no viņiem tika piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu