"Mēs esam talantīga grupa, bet..." Porziņģis pēc zaudējuma asi kritizē komandas sniegumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis pret Rūdiju Gobēru
Kristaps Porziņģis pret Rūdiju Gobēru Foto: AP/ Scanpix

Asi par komandas sniegumu aizvadītās nakts zaudējumā pret Jūtas "Jazz" pēcspēles sarunā ar medijiem izteicās latviešu centra spēlētājs Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" ar rezultātu 104:116 (19:32, 29:37, 30:31, 26:16) piekāpās "Jazz" vienībai, kas izcīnīja jau 10. uzvaru pēc kārtas.

Pēc spēles manāmi sašutis par zaudējumu bija arī Kristaps Porziņģis, kuram tika vaicāts par kolēģu atgriešanos no Covid-19 protokolā paredzētajiem ierobežojumiem un viņu integrēšanu spēles zīmējumā.

"Mums vēl nav izveidojusies "ķīmija". Mēs vēl nezinām savas lomas. Mēs vienkārši ejam un spēlējam. Mēs esam talantīga grupa, bet, kamēr mēs visi nespēlēsim kopā un kvalitatīvi nepavadīsim laiku kopā arī ārpus laukuma, mēs šo "ķīmiju" neatradīsim. Tā vienkārši bija sarežģīta nakts. Mums ir jāsāk ar apzināšanos, kas mēs esam, un jāturpina augt," sacīja Porziņģis

Latviešu centra spēlētājam arī tika vaicāts par viņa satraukuma līmeni, saistībā ar komandas sniegumu, uz ko gan viņš atbildēja, ka pēc nepatīkama zaudējuma nav īstais mirklis, kad izvērtēt komandas kopējo sniegumu.

"Viņi bija labāki un mēs nenospēlējām tādā līmenī, kādā būtu nepieciešams, tāpēc, manuprāt, nav īstais mirklis izvērtēt to, kur atrodamies. Pavisam noteikti varam būt labāki. Mūsu rīcībā ir teju visa komanda, man šķiet, ka pietrūkst tikai Maksi [Klebers]. Kad viņš būs atpakaļ, mēs būsim pilnā spēkā. Cerams, ka mēs spēsim saglabāt veselību. Un tad arī mēs patiesi varēsim sākt vērtēt, vai mēs kļūstam par komandu, kāda mēs ticam, ka varam būt," nobeigumā izteicās Porziņģis.

Latviešu basketbolists šosezon vidēji spēlē ir izcēlies ar 19,7 punktiem, 8,8 bumbām zem groziem un 1,7 bloķētiem metieniem.

"Mavericks" ar astoņām uzvarām 18 mačos ierindojas 11. pozīcijā Rietumu konferences kopvērtējumā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu