Medijs: Par Pasečņiku interesējas Turcijas basketbola gigants

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: AP/Scanpix

Latviešu centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks ir viens no basketbolistiem, ko vēlētos piesaistīt Turcijas basketbola klubs Stambulas "Anadolu Efes", ziņo Grieķijas sporta medija "SDNA" žurnālists Jorgs Zaks.

Zaks tviterī raksta, ka "Anadolu Efes" aktīvi meklē tirgū papildinājumu spēka uzbrucēja vai centra spēlētāja pozīcijā. Pirms dažām nedēļām tikusi izskatīta Matiasa Lesorta opcija, savukārt Tariks Bleks izlēma pievienoties Sanktpēterburgas "Zeņit".

Tāpat komandas redzeslokā ir Pasečņiks un "Gaziantep" spēlētājs Muhamadū Žaite. "Anadolu Efes" visvairāk cerējusi uz Ekpes Udoha piesaistīšanu, taču iepriekšējā sezonā Ķīnā spēlējušais basketbolists pagaidām nevēloties atgriezties Eiropā.

"Anadolu Efes" ar 12 uzvarām 22 spēlēs ULEB Eirolīgas turnīra tabulā ieņem devīto vietu, bet Turcijas meistarsacīkstēs tā uzvarējusi visās 18 cīņās un ir kopvērtējuma līdere.

Jau ziņots, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" aizpagājušajā nedēļā nolēma lauzt līgumu ar Pasečņiku.

"Wizards" novembrī nolēma Pasečņiku paturēt sastāvā līdz 1.februārim ar atalgojumu 350 000 ASV dolāru. Šajā laikā viņam neizdevās nostiprināties sastāvā, laukumā dodoties tikai vienā regulārā čempionāta spēlē.

Pasečņiks iepriekšējā sezonā debitēja NBA, 27 spēlēs laukumā pavadot vidēji 16 minūtes, kuru laikā guva 5,8 punktus un izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas.

Pērn "Wizards" ar Pasečņiku parakstīja līgumu uz trim gadiem, bet pirms tam viņam bija divvirzienu līgums.

NBA jauno spēlētāju draftā Pasečņiku 2017.gadā pirmajā kārtā ar kopējo 25.numuru izraudzījās Orlando "Magic", kas viņu uzreiz aizmainīja uz Filadelfijas "76ers". Aizpērn vasarā Filadelfijas klubs no Pasečņika atteicās.

Pirms došanās uz NBA Pasečņiks četras sezonas pavadīja Spānijas komandā Grankanārijas "Herbalife".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu