Bļugers turpina papildināt punktu bagāžu arī "Penguins" zaudējumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/ Scanpix

Savu rezultativitātes punktu krājumu komandas zaudējumā pret Bostonas "Bruins" papildināja latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers.

Pitsburgas "Penguins" no zaudējuma neglāba Bļugers, kuram rezultatīva piespēle komandas vienīgo vārtu guvumā. "Penguins" viesos ar 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) zaudēja Bostonas "Bruins", kas izcīnīja jau ceturto uzvaru pēc kārtas.

Bļugeram rezultatīvu piespēli izdevās nopelnīt pirmā perioda 16.minūtē. Uzbrucējs palīdzēja savai komandai "Bruins" aizsardzības zonā iegūt ripu, kas pēc vairākām divcīņām nonāca pie Kodija Sisī. Uzbrucējs ar ripu pietuvojās vārtiem un ar spēcīgu metienu tobrīd panāca 1:1. Šons Kurali līdz perioda beigām iemeta vēl vienus vārtus, bet atlikušajā laikā ar diviem "goliem" izcēlās Patriss Beržerons.

Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 17 sekundes, no kurām minūte un 38 sekundes nospēlētas mazākumā. Bļugers pielietoja trīs spēka paņēmienus, divreiz bloķēja pretinieka mesto ripu, četrreiz zaudēja ripu, uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers tagad astoņās aizvadītajās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. 

"Penguins" ar četrām uzvarām astoņās spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu divīzijā, kur sacenšas astoņi klubi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu