Video ⟩ Rumbulā glābēji un ūdenslīdēji izglābuši ledū ielūzušu teliņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Glābējiem Stopiņu novada Rumbulā izdevies izglābt kādu teliņu, kas bija ielūzis ledū un nonācis ledainajā ūdenī, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Notikumi risinājās nomaļā viensētā Rumbulas pusē, kur saimnieko Mārtiņš ar savu vecmammu. Ģimenei ir liellopu ganāmpulks un viens no teliņiem kādā brīdī, noklīstot no bara, attapās uz ledus. Tas neizturēja dzīvnieka svaru. Nonākot ledainajā ūdenī teliņš sāka maut, saucot saimniekus palīgā.

Teliņš ūdenī pavadīja vismaz desmit minūtes, un Mārtiņa vecmamma visu šo laiku bija dzīvniekam blakus. Drīz vien tālumā saimnieki sadzirdēja tuvojošos glābēju sirēnu skaņas. Pirmais ko izdarīja atbraukušie vīri, nogādāja krastā sirmo kundzi. Novērtējot situāciju un teliņa stāvokli, pieņemts lēmums uz notikuma vietu izsaukt palīgspēkus, proti brigādi ar ūdenslīdējiem. Lai arī situācija bija neparasta, visiem kopā glābējiem izdevās ar darbiem tikt galā īsā laikā .

Pēc izvilkšanas krastā teliņš sākumā saļima, taču pēc mirkļa pats piecēlās kājās, tā it kā nekas nebūtu noticis. Īpašuma saimnieks ir pateicīgs ugunsdzēsējiem par profesionālo rīcību, norādot, ka ja laikus neatbrauktu palīgi, dzīvnieks būtu gājis bojā.\

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu