Maestro Raimonds Pauls sirsnīgi pajoko par savu 85. jubileju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Ziniet, ko nekad man vairs nerādiet? Tortes!” - par savu 85. jubileju un saņemtajām dāvanām kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi" pajokoja maestro Raimonds Pauls.

Sezonas pirmā raidījuma viesis Raimonds Pauls atskatījās uz bērnības un jaunības gadiem, kā arī pašu “tumšāko” dzīves periodu un sev tik raksturīgajā humorā pajokoja par jubileju, kad teju katrs steidza viņu sveikt un sociālajos tīklos publiskot fotogrāfiju ar viņu.

Arī Maestro sacītais par neparastākajām dzimšanas dienas dāvanām lika pasmaidīt “Pasaki to skaļi” skatītājiem – viņš esot saņēmis ne tikai desmitiem tortes, bet arī vairākas diezgan “īpatnējas telegrammas un dokumentus, par kuru sūtītāju uzvārdiem labāk nemaz skaļi nerunāt.” Tālu jau tie neesot jāmeklē - tepat kaimiņos.

“Tās pirmās personas un tā tālāk,” noslēpumaini sacīja Maestro.

Tāpat, turpinot jokot, viņš bija gatavs atklāt kādu īpaši lielu notikumu, kas esot gaidāms viņa dzīvē. “Ir tāda pilsēta – Grobiņa. Tur ir vispār tikai viena iela. Par to vienu ielu pēkšņi pilsētas mērs, mans paziņa un jautrs cilvēks saka – kā tu reaģētu, ja mēs to ielu tavā vārdā nosauktu? Es saku – pagaidi, vecais, tu tik tagad kaut ko nelaid dēlī. Uzvārdu – jā, izmanto. Jo Paulu ir daudz. Bet bez Raimonda. Un man ir vēl viens noteikums – es esmu ar mieru tikai tad, ja uz tās ielas būs kazino un prieka māja,” savu dzīvespriecīgo attieksmi pret dzīvi asprātīgā manierē demonstrēja Maestro.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu