VIDEO ⟩ Katrīne Sauliete izrāda viņas un mīļotā Pētera mājokli, atklājot, vai ir saimnieciska (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pavisam drīz – pirmdien, 1. februārī - kanālā 360TV pirmizrādi piedzīvos jauns realitātes seriāls “Ģimene burkā,” kas jau šobrīd pamanījies raisīt plašu interesi. Tas sekos līdzi sabiedrībā zināmu ģimeņu ikdienai, vienlaikus ar “vēlmju burkas” palīdzību risinot arī būtiskus attiecību izaicinājumus.

Realitātes seriāls kopā ar Saulietes ģimeni aktualizēs un parādīs šķirto ģimeņu ikdienu - kā sievietei pēc šķiršanās sadalīt uzmanību starp bērniem un jauno mīlestību? Kā veidot saskanīgas attiecības ar bijušo vīru un organizēt ģimenes dzīvi tā, lai neciestu bērni?

Nenoliedzami, daiļajai Katrīnei Saulietei ir plašs fanu loks, kas seko līdzi viņas publiskotajai informācijai sociālajos medijos. Nu jaunajā realitātes seriālā būs iespēja tik atklāti, kā nekad iepriekš, iepazīt populārās influenceres ikdienu. Jau pirmajās sērijās skatītāji uzzinās, ka Katrīne ar meitām dzīvo pie sava jaunā drauga Pētera, un abi atklāti stāstīs, kā iepazinušies un kāpēc nolēmuši tik ātri uzsākt kopdzīvi.

“Ģimene burkā” sekos līdzi Sauliešu dzīvei arī brīžos, kad abas meitas ciemosies pie tēta Kaspara, ļaujot pilnībā ielūkoties ģimenes jaunajā attiecību modelī.

Izrādot savu mājokli, kā arī iepazīstinot ar sevi, Katrīne sevi raksturos kā “divu brīnišķīgu meitu mammu”, “aizņemtu meiteni” un “laimīgu sievieti,” kura jau septiņus mēnešus bauda saskanīgas attiecības ar mīļoto vīrieti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu