Jānis Aišpurs atklāti par attiecībām ar Aiju Andrejevu: Citreiz sadzīvē gribas zibeņus spert (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs Foto: publicitātes

2019. gadā kļuva zināms, ka "The Sound Poets" mūziķis Jānis Aišpurs pēc šķiršanās no sievas un divu meitu mammas Madaras Līviņas sācis attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu. Aišpurs intervijā žurnālam "Una" atklāj, kas kopīgs ir viņam un Aijai.

Aišpurs, kurš reti izsakās par savu privāto dzīvi, intervijā atklāj īpaši intīmas detaļas par attiecībām ar mīļoto sievieti.

"Kad esi kopā ar savu ideālo cilvēku, vienā brīdī pierodi pie visām viņa ideālajām īpašībām un domā — c'mon, tas jau ir pašsaprotami! Bet tad tu pēkšņi apraujies — vecīt, novērtē to, kas tev ir! Tu es pieradis un vairs nepamani to, ka otrs ir ideāls," prātoja Aišpurs.

Vaicāts, vai Aija ir viņa ideālais cilvēks, mūziķis atbild: "Kaut kādos brīžos man tā šķiet, bet

citreiz sadzīvē gribas zibeņus spert.

Tur jau tas skaistums, ka ir šie kontrasti, pretējā gadījumā mēs pārstātu novērtēt savas attiecības."

Kā zināms, abi sadraudzējās televīzijas raidījumā "700 pasaules brīnumi". Uz jautājumu, vai viņš šo satikšanos uzskata par brīnumu, Aišpurs atbild: "Divu cilvēku satikšanās vienmēr ir brīnums. Mēs nekad nezinām, kad notiek klikšķis un tu kļūsti atkarīgs labā nozīmē no otra cilvēka."

"Mums abiem patīk mūzika, ceļot, garšīgi paēst, skatīties filmas, aktīva atpūta. Mums ļoti patīk sarunas. Aijai garšo vīns, man ne. Nespēju izbaudīt to garšu buķeti, labāk iedzeru glāzi laba viskija vai ruma. Aijai ļoti patīk lasīt grāmatas, es šajā dzīves periodā mācos atkal tās lasīt, jo agrāk lasīju, bet tagad tas ir lēns un ilglaicīgs process. Aija ir brīvāka savās izpausmēs un domās. Es, salīdzinot ar viņu, esmu diezgan sasaistīts. Aija māk vieglāk pateikt "nē", vieglāk darīt to, ko vēlas, viņa māk būt vienkāršāka pret cilvēkiem, es esmu kompleksaināks. Es to attiecībās no viņas mācos —

viņa man ir labs skolotājs līdzās.

Aija noteikti ir daudz kārtīgāka par mani — viņai patīk organizēta pasaule apkārt, un, lai gan neesmu nekārtīgs, dažkārt viņu izvedu no pacietības," par abu attiecībām izsakās mūziķis.

Pilnu interviju ar Jāni Aišpuru lasiet žurnāla "Una" februāra numurā!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu