""Domino", sasodītais draņķi!" Maikls Džordans sāncensības garu atrada pat vienkāršākajās nodarbēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AFP / Scanpix

Nevienam nav noslēpums, ka Maikls Džordans, iespējams, ir visu laiku nepiekāpīgākais sportists, kurš par sacensībām pārvērta pat pašas vienkāršākās nodarbes. Amerikāņu komiķis Entonijs Andersons sarunā ar Konanu O'Braienu to vēlreiz apliecināja.

Andersons ar Džordanu satikās Bahamu salās. Komiķis bija iegādājies speciāli izgatavotus domino spēles kauliņus ar Džordana zīmola logo. Tā Andersons uzrunāja savu basketbola elku, aicinot viņu aizvadīt domino spēli.

Džordans esot vaicājis, kur Andersons šāda veida kauliņus dabūjis, uz ko komiķis atbildēja: "Nedomā par to. Es tikai gribu aizvadīt maču ar tevi, jo uzskatu sevi par domino spēles "MJ" [Maiklu Džordanu]."

Džordans uzreiz pieņēmis izaicinājumu un ķēries klāt mentālajām spēlītēm, uzrunājot Andersona sievu: "Lūdzu, dodies uz tuvāko bankomātu un izņem tik daudz naudas, cik vien vari, jo pēc tam, kad es nopēršu tavu vīru, viņš vairs nespēs apgādāt tevi un jūsu ģimeni."

Andersons atcerējās, ka tobrīd ir vienkārši gribējis aizvadīt draudzīgu domino spēli ar savu basketbola elku. Bet, vai ar Džordanu ir iespējams aizvadīt "draudzīgu" spēli? Protams, ka nē.

"Es vienkārši spēlēju pret viņu. Es Maiklu neaizvainoju, jo biju aizgrābts tā fakta dēļ, ka spēlēju domino ar šo vīru. Savukārt Maikls gan mētājās ar dažādiem apvainojumiem. Viņš runāja par manu mammu, kamēr es sēdēju un to visu vienkārši uzņēmu," atcerējās Andersons.

Lai gan Džordans spēlē bijis ievērojamā vadībā, Andersons esot ticis pie iespējas spēli uzvarēt un to izmantoja. Tajā brīdī arī komiķis vairs neesot kodis mēlē un atbildējis ar saviem apvainojumiem.

"Ak, Dievs, kā es vēlētos, lai mēs ar sievu tagad varētu doties augšā un radīt vēl vienu bērnu, kuru nosauktu par "MJ", jo vēlēšos vēlreiz izdzīvot šo mirkli, kad tevi noperu. Būm! "Domino", tu sasodītais draņķi," noteicis Andersons, uzvarot spēli.

Džordans gan šādu zaudējumu uztvēris ne pārāk draudzīgi, jo nākamajās dienās, kad viņam kopā ar aktieri un citām personām bija jātaisa grupu foto, bijušais basketbolists lika Andersonam doties prom, lai viņa seja neparādītos attēlā.

Tomēr Andersons atzina, ka starp viņu un Džordanu pēc šī incidenta izveidojusies draudzība, kas vēlreiz pierāda, ka Džordans cienīja cilvēkus, kur bija gatavi viņam pretoties. Pat tik vienkāršā spēlē kā domino.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu