Skudra: Pirmais periods bija pilnīgi garām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" piektdien aizvadīja ļoti vāju pirmo periodu, pēc zaudējuma secināja rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo" piektdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:2, 1:0, 1:1) piekāpās Čerepovecas "Severstaļ" vienībai.

"Laikam viss, kas šosezon ar mums notiek, tas turpina notikti. Vienkārši bezjēdzīgs zaudējums. Pirmajā periodā nespēlējām, pat nepiedalījāmies - bijām statisti. Grūti saprast, kāpēc daudziem hokejistiem nav azarta iziet laukumā jau no spēles sākuma. Diemžēl pirmais periods bija pilnīgi, pilnīgi garām," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Nākamie divi periodi jau bijušu labāki ar daudziem vārtu gūšanas momentiem.

"Taču dabūjām noraidījumu uzbrukuma zonā un vienkārši sistemātiski kļūdījāmies mazākumā. Miljoniem reižu par to esam runājuši. Vienkārši gribās kliegt, bet diemžēl tā notiek," teica Skudra.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Andrejs Razins uzteica "Severstaļ" hokejistu spēli pirmajā periodā, kas ticis aizvadīts pārliecinoši.

"Otrā perioda sākumā arī spēlējām pareizi, bet pēc tam sākās kļūdas un iekritām pretuzbrukumā. Arī trešajā periodā labi spēlējām, taču solīdas komandas tādus vārtus nemēdz ielaist. Kas pozitīvi - tikām pie diviem punktiem, kā arī labi spēlējām vairākumā un mazākumā. Ilgi gaidījām uz Adamčuka vārtiem un viņam ticējām, cerējām uz "hat-trick", taču tā ripa ielidoja mūsu vārtos," stāstīja Razins.

Vārtus "Dinamo" labā guva Miks Indrašis un Džeisī Lipons. Viņi arī asistēja viens otra vārtu guvumos.

Rīdzinieki šodienas pretiniekiem zaudējuši visās četrās šosezon aizvadītajās savstarpējās spēlēs.

Rīgas klubs ar 23 punktiem 50 spēlēs ieņem pēdējo vietu visā līgā un arī Rietumu konferencē, kamēr "Severstaļ" ar 56 punktiem 51 mačā ierindojas septītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu