"Frankenšteina monstrs ar gēla nagiem." Kaimiņš skarbi izsakās par "KPV LV" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artuss Kaimiņš
Artuss Kaimiņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Artuss Kaimiņš mikroblogošanas vietnē "Twitter" veltījis skarbus vārdus paša dibinātajai partijai "KPV LV", to nodēvējot par "Frankenšteina monstru ar skudras kāju, zaķa ļipu, oda smadzenēm, gēla nagiem un dzeņa galvu".

Politiķa tvīti sekoja neilgi pēc tam, kad partijas valde 30. janvāra sēdē bija nolēmusi aicināt atstāt partijas rindas tiem deputātiem, kuri "neatzīst valdes leģitimitāti un publiski pauž viedokļus par to".

Kaimiņš vietnē pauda, ka "nav jau tāda kpv lv. Ir savdabīgu pilsoņu savienība, kur katram savs mērķis un vēlmes. Un vēl ir valsts finansējums,kas ir vienīgā līme, kas satur šos indivīdus kopā.

Esmu radījis Frankenšteina monstru ar skudras kāju, zaķa ļipu, oda smadzenēm, gēla nagiem un dzeņa galvu.

Biedriem iesaku un lūdzu jau tuvākajā sapulcē vai kongresā attīrīt savu karmu un nobalsot par šīs organizācijas pašlikvidēšanos - par naudas atgriešanu valsts budžetā. Lai šī nauda tiek mediķiem, ne parazītorgāniem.

Petravičai sen jau ir jāiet mājās.

Un pat nelolot idejas par vēl kādām vēlēšanām, lai kādi naudas sūkļi pieteiktos ko "labot". Lai kādi būtu jaunie saukļi un nosaukumi. Kā prorapi jau vēlas būt gan Gobzemes priekšsēdētāji, gan Didzis Šmits, kurš ZZS Tavara brālēns. Beidzam šīs Figaro kāzas.

Visiem skatītājiem par šo neizdevušos tikšanos un diletantismu nav jāmaksā. Un, tā kā joprojām kpv lv biedri un atbalstītāji twiteri pārsvarā nelieto- esiet lūdzu tik laipni, kā nu kurš var- nododiet šo info viņiem pašiem pa pieejamiem kanāliem. Varbūt izdosies."

Kā ziņots, "KPV LV" frakcija turpinās darbu valdības koalīcijā iepriekš frakcijas priekšsēdētājs Māris Možvillo, komentējot "KPV LV" valdes iepriekš pausto aicinājumu atsaukt parakstus no koalīcijas līguma.

Savukārt "KPV LV" valdes loceklis Toms Andersons iepriekš skaidroja, ka paraksta atsaukšana varētu būt nozīmējusi sarunas par jaunu vienošanos, kas paredzētu "KPV LV" priekšvēlēšanu solījumu izpildi, jo tie līdz šim neesot īstenoti.

Možvillo norādījis, ka, visticamāk, 20. februārī gaidāmajā "KPV LV" biedru sapulcē izvirzīs savu kandidātu partijas valdes locekļa vēlēšanām, ja būs tāda iespēja. Paredzēts, ka, lai varētu ievēlēt jaunu valdi, šajā sapulcē sākotnēji tiks lemts, vai izteikt uzticību vai arī atlaist pašreizējo valdi.

Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) iepriekš apgalvoja, ka partijas Saeimas frakcija neatzīst "KPV LV" valdi un uzskata to par neleģitīmu. Tāpēc ap 85 biedriem prasījuši sasaukt jaunu partijas biedru sapulci. Pagaidām izskanējis, ka tā varētu notikt 20.februārī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu