Žanis grasās atstāt Magoni vienu ar bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” un Magones Šutovienes fani ne reizi vien bijuši liecinieki karstiem strīdiem dzejnieces un viņas vīra Žaņa starpā, kuru iemesls visai sadzīvisks – finanšu jautājumi. Magone īsti nav mierā ar to, ka tā vietā, lai pelnītu naudu, Žanis sēž mājās, kamēr vīram ir savi argumenti – Gulbenes pusē viņa prasībām atbilstoši atalgotu darbu atrast neesot iespējams. Turklāt vīrietis ne reizi vien izteicis vēlmi doties peļņā uz ārzemēm, taču Magone šo ideju allaž apslāpējusi, sakot, ka viena nespēs tikt galā ar saimniecību un bērnu audzināšanu.

Nu, šķiet, vadzis ir lūzis un šova zvaigzne savas domas mainījusi – šī vakara sērijā laulātie jau detalizētāk apspriedīs Žaņa aizbraukšanas plānus. Līdzās virknei pārdomu, Magone mīļotajam jautās vienu no svarīgākajiem jautājumiem, kas šādā situācijā uztrauktu ikvienu sievieti – kā es tikšu galā? Uz ko vīram atbilde nebūs tālu jāmeklē – “Ar dievpalīgu! Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kas palīdzēs. Un būs atkal jauni pagriezieni dzīvē!” tā Žanis.

“Būtībā jau nekā tāda traka te nav, ko nevarētu izdarīt. Iekurt krāsni māki? Māku! Malka ir? Ir! Nu tad strādā tālāk! Vienīgi vairāk! Jo bērns bļauj, otrs grib gulēt, bet reizē nevaru! Tie būs tādi klupšanas akmeņi. Pagaidām vēl neiedomājos, kā man te ies,” par dzīvi pēc vīra aizbraukšanas spriež Magone.

Lai arī nav viegli rūpēs par saimniecību un kuplo ģimeni “ņemt tikai uz saviem pleciem”, šovu zvaigzne ir pārliecināta – ja arī šoreiz liegs vīram doties peļņā, viņa riskē, ka Žanis to pēcāk viņai nemitīgi pārmetīs.

“Žani es palaižu pasaulē, lai viņš mani nebaksta visu mūžu, ka tu biji tā, kas mani nelaida! Es tevis dēļ cik tur gadus pazaudēju! Jā, tas tā ir - viņš mani apvaino ar tagad. Ka tu mani ieslēdzi, tu mani ieslodzīji dzīvoklī, ar bērniem, un es neko šajā dzīvē neesmu izdarījis. Divi gadi man nav, jo tevis dēļ! Es tā negribu!” savu lēmumu pamato Magone.

Taču, kā jau nojaušams, laulāto šķiršanās nebūs viegla un vēl līdz aizbraukšanai ne reizi vien gaidāma skaļāka vārdu apmaiņa. Kā notikumi risināsies tālāk Šutovu sētā, “Slavenības. Bez filtra” skatītāji uzzinās jau drīzumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu