Nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus. Traģiskā avārijā Jelgavas novadā bojā gājis jauns vīrietis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Traģisks ceļu satiksmes negadījums noticis Jelgavas novada Glūdas pagastā, kur 31. janvārī dzīvību zaudēja kāds jauns vīrietis, kurš bija pasažieris bezatbildīga BMW šofera vadītā spēkratā, vēsta "Degpunktā".

Svētdien, ap plkst. 21.30, mediķi, ugunsdzēsēji glābēji un ceļu policisti saņēma ziņu par smagu ceļu satiksmes negadījumu uz Pūres-Auces-Grīvaišu ceļu, kur netālu no Pūru pieturas bija avarējis kāds septītās sērijas BMW. Tas taisnā ceļa posmā bija nobraucis no brauktuves un apmetis vairākus kūleņus.

Neilgi pēc šī zvana saņemšanas, apkaimē viens pēc otra ieradušies operatīvie dienesti un atklājies, ka vienam no auto sēdošajiem, kādam 34 gadus vecam vīrietim, kurš bija iesprostots auto vrakā, vairs nevar palīdzēt.

Kā norāda likumsargi, kuriem uzticēta šī negadījuma izmeklēšana, pagaidām ir skaidrs, ka avārijas brīdī 25 gadus vecā autovadītāja pilotētajā spēkratā atradušies divi pasažieri – bojāgājušais un vēl kāds gados jauns vīrietis, kuram paveicies un kurš ticis cauri vien ar nenozīmīgiem ievainojumiem.

Tāpat atklājies, ka šoferis pie stūres bija sēdies bez autovadītāja apliecības, turklāt gandrīz promiles reibumā.

Kamēr notiek izmeklēšana, policija nevar skaidri pateikt, vai bojāgājušais bijis piesprādzēts vai nē. Patlaban saistībā ar notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

Lietu izmeklē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas inspektors, kurš vēlāk no šofera un otra, dzīvību saglabājušā pasažiera, ievāks paskaidrojumus un liecības, lai tiktu skaidrībā par negadījuma apstākļiem.

Sākotnējā informācija liecina, ka viens no iemesliem, kāpēc šis brauciens beidzies ar traģēdiju, varētu būt vēl kāds rupjš satiksmes noteikumu pārkāpums -, visticamāk, spēkrats pirms nelaimes traucies ar aptuveni 160 kilometriem stundā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu