VIDEO ⟩ "Kā jau sasodītajā PSRS." "Mash" galvenā redaktora vietnieks paziņo par atkāpšanos no amata pēc video no "Putina pils" publicēšanas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Putina pils".
"Putina pils". Foto: AP/Scanpix

"Mash" galvenā redaktora vietnieks Sergejs Titovs paziņoja par atkāpšanos no amata pēc publikācijas "Telegram" kanālā ar stāstiem par "Putina pili", vēsta laikraksts "Dožd", atsaucoties uz Sergeja tīmekļa vietni.

"Es "Mash" sāku strādāt 2018. gada beigās. Pilnīgi nejauši - nezināju par šo mediju un vecās komandas aiziešanu. Es biju tikko pabeidzis maģistra grādu un plānoju emigrēt, bet es nolēmu pamēģināt biroja dzīvi," raksta Sergejs.

"Darbs bija neticams. Diennakts maiņas, ideāli kolēģi, saprotošs darba devējs. Mīļā Daša ātri no manis izveidoja cilvēku, manas pilnvaras strauji auga. Tikai pēc sešiem mēnešiem viņa mūs pameta, un es sāku atbildēt par komandu. Papildus galvenā redaktora vietnieka amatam un algai (un tas ir svarīgi nabadzīgas ģimenes francim), es saņēmu iespēju mainīt lielāko krievu "Telegram" kanālu tā, kā man patīk. Joks, protams," viņš turpina uzskaitīt visas labās lietas, ko piedzīvojis darbavietā.

"Bet. Bet. Bet. Šis viss foršais stāsts pēkšņi beidzās. Es visu saprotu par "Mash" reputāciju un zinu par apkaunojošajām lietām, bet mēs patiešām darījām visu, ko varējām (kad varējām). 

Mēs dzīvojām šajā pelēkajā zonā un izmisīgi cīnījāmies, lai nerakstītu sūdus. Bet tur viņi nolēma citādāk. Jūs paši redzējāt video. Talantīgu cilvēku darbs, manas tūkstošiem negulētās naktis un ārvalstu incidentu labākā prakse (man šeit nav konkurentu), visu mūsu pieredzi vienkārši izsvītroja to cilvēku lēmumi, kas tērpušies uzvalkos un mīl apklusināt žurnālistus," Titovs liek noprast, ka atkāpšanās no amata nav labprātīga.

"Man ir milzīga mīlestība pret savu darbavietu (tā lieliski izturas pret saviem darbiniekiem) un liela cieņa pret Maksimu, jo zinu, ka ne jau viņi to visu izlēma.

Tas notika augstākās aprindās - kā jau sasodītajā PSRS,"

rakstīja Sergejs, piebilstot, ka tagad atpūtīsies un pēc tam meklēs kaut ko vēl vērienīgāku.

Jau ziņots, ka izdevums "Mash" publicēja īsu videomateriālu, kas, pēc autoru domām, ir nofilmēts "Putina pilī". Sešu minūšu klipā vairākās epizodēs redzamas ainas tieši no ēkas.

Video: "Mash" video par "Putina pili"

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu