VIDEO ⟩ Bļugers un "Penguins" nespēj ceturto reizi šosezon pārspēt "Rangers"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien kopā Pitsburgas "Penguins" komandu cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers" komandai.

Šosezon abas vienības tikušās jau četras reizes un iepriekšējās trīs bija uzvarējusi "Penguins". "Rangers", kas ar vidējo vecumu 25,6 gadi ir šobrīd jaunākā komanda NHL, patlaban ir sērijā, kur septiņas no astoņām spēlēm aizvada savā laukumā.

Viesus pirmā perioda viducī vadībā izvirzīja Džeisons Zukers, kurš pie vārtiem saņēma no borta atlēkušo ripu un raidīja to mērķī. Nepilnas divarpus minūtes pirms otrās trešdaļas beigām Kevins Rūnijs pie labā vārtu stūra savaldīja ripu un panāca 1:1.

Trešā perioda 12.minūtē Kriss Kreiders vairākumā vārtu priekšā pielaboja Edama Foksa metienu no zilās līnijas, bet pamatlaika priekšpēdējā sekundē Artēmijs Panarins raidīja ripu tukšos vārtos - 3:1. Panarins piedalījās visos trīs "Rangers" vārtu guvumos, jo asistēja Kreidera un Rūnija precīzajos metienos.

Bļugers pirmdien uz ledus pavadīja 11 minūtes un 24 sekundes, no tām trīs minūtes un vienu sekundi mazākumā. Latvijas hokejists vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja septiņos no desmit iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šosezon desmit spēlēs guvis divus vārtus un četrreiz rezultatīvi piespēlējis, ar sešiem punktiem komandas ražīgāko spēlētāju sarakstā ieņemot ceturto vietu.

"Penguins" ar 11 punktiem desmit spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu divīzijā, kur "Rangers" ar sešiem punktiem astoņās cīņās ir priekšpēdējā jeb septītā.

Pitsburgas komandai nedēļas turpinājumā bija paredzētas divas mājas spēles ar Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem, taču tās ir pārceltas. Šobrīd nākamais mačs iecerēts vien sestdien viesos pret Ņujorkas "Islanders".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Video: "Penguins" - "Rangers" spēles spilgtākās epizodes

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu