VIDEO ⟩ "Apsēdies, k*ce!" NBA zvaigzne Lebrons Džeimss iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar fani un viņas vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē starp Losandželosas "Lakers" un Atlantas "Hawks" izcēlās incidents starp superzvaigzni Lebronu Džeimsu un diviem priekšējās rindās sēdošajiem faniem, vēsta "ESPN".

"Lakers" viesos ar rezultātu 107:99 pārspēja Atlantas "Hawks" basketbolistus. Tomēr daudzu skatītāju uzmanību piesaistīja fakts, ka spēles ceturtās ceturtdaļas ievadā no arēnas tika izraidīta priekšējā rindā sēdoša fane vārdā Žuliana Kalrosa, kas iesaistījās vārdu apmaiņā ar Lebronu Džeimsu.

Kā pēc spēles savā "Instagram" kontā piedāvāja situācijas aprakstu no sava skata punkta, norādot, ka viņas vīrs jau ļoti ilgu laiku ir "Hawks" fans un viņam leģendārais basketbolists ne sevišķi patīkot. Lebrons un Karlosas vīrs uzsākuši vārdu apmaiņu un tad sarunā iesaistījusies arī viņa.

"Es dzeru savu dzērienu un izklaidējos, kad pēkšņi Lebrons pasaka kaut ko manam vīram. Es to redzēju, piecēlos kājās un teicu viņam: "Nerunā ar manu vīru!" Uz ko Lebrons atbildēja "Apsēdies, "k*ce!" Atbildēju, ka viņš nedrīkst saukt mani par k*ci un, lai nerunā ar manu vīru tādā manierē," norādīja Karlosa, kas neilgi pēc vārdu apmaiņas tika izvadīta ārā no "State Farm" arēnas, kur "Hawks" aizvada mājas spēles.

Video: Lebrons un fani iesaistās vārdu apmaiņā

Protams, pēc spēles par šo incidentu tika vaicāts arī Džeimsam, kurš norādīja, ka viņaprāt, sievieti neesot bijis nepieciešams izraidīt no arēnas.

"Galu galā esmu priecīgs, ka fani ir atpakaļ. Man pietrūka šī saskarsme [ar faniem]. Man šī saskarsme ir vajadzīga. Mums, spēlētājiem tā ir vajadzīga. Neuzskatu, ka bija nepieciešams viņu izraidīt. Bija vārdu apmaiņa starp diviem pieaugušiem vīriešiem, kurā es pateicu savas domas, viņš - savas. Uzskatu, ka nebija nepieciešams fanus izraidīt, bet, iespējams, viņi bija nedaudz dzēruši un būt turpinājuši to darīt, kā rezultātā [vārdu apmaiņas], iespējams, vairs nebūtu par pašu spēli," savas domas par notikušo pauda Džeimss.

"Lakers" zvaigzne šo spēli noslēdza ar 21 punktu, deviņām rezultatīvām piespēlēm un septiņām bumbām zem groziem. "Lakers" šobrīd ar 22 spēlēs izcīnītiem 16 panākumiem Rietumu konferencē ieņem trešo pozīciju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu