Aktrise Agate Muceniece sniedz atbildi uz apsūdzībām plastiskās ķirurģijas veikšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Agate Muceniece ir viena no tām aktrisēm, kurām nerimstošā skaistuma dēļ bieži tiek piedēvētas plastiskās operācijas. Lai gan zvaigzne saka, ka atbalsta dabiskumu, aktrises fani ir citās domās. 

Lai arī aktrises nevainojamā izskata dēļ faniem šķiet, ka zvaigzne izmantojusi plastiskās ķirurģijas pakalpojumus, pati Muceniece atklāj, ka vienīgais, ko dara skaistuma saglabāšanas dēļ, ir regulāri kosmetologa apmeklējumi. 

"Esmu pārsteigta, ka daudziem cilvēkiem šķiet, ka esmu likusies zem naža asmens. Es nepiekopju sejas plastisko ķirurģiju, es vienkārši salaboju zobus, lai iegūtu perfektu smaidu. Es regulāri veicu estētiskas procedūras, man ļoti patīk pilieni ādai, tie lieliski mitrina.

Izmaiņas manā izskatā ir notikušas, jo ar vecumu pazuda sejas pietūkums, tas ir dabiski. Tas, ka es izskatos jaunāka par savu vecumu, mani glaimo, bet īpašu noslēpumu nav. Lai gan man ir sava metode: skriešana aukstā laikā, it īpaši, ja snieg," atzīst māksliniece.

Kas attiecas uz dažādām injekcijām, Muceniece pret tām izturas negatīvi, jo uzskata, ka viņai nav vajadzīgs šāds veids, lai izskatītos labi.

"Es baidos veikt skaistumkopšanas injekcijas. Es uzskatu, ka tik ilgi, kamēr es varu saglabāt jauneklīgu izskatu, piekopt pareizu uzturu un iekšēju attieksmi, man tas nav nepieciešams," sacīja Muceniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu