Bertānam vēl viens neveiksmīgs mačs "Wizards" kārtējā zaudējumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns pret Damjanu Lilardu
Dāvis Bertāns pret Damjanu Lilardu Foto: AP/ Scanpix

Latvijas snaiperis Dāvis Bertāns trešdienas rītā pēc Latvijas laika realizēja tikai 20% izpildīto tālmetienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" cieta kārtējo zaudējumu.

"Wizards" kārtējā NBA regulārā čempionāta mačā ar rezultātu 121:132 (23:40, 40:35, 27:31, 31:26) zaudēja Portlendas "Trail Blazers" vienībai.

Bertāns šoreiz laukumā pavadīja 30 minūtes un četras sekundes, kuru laikā realizēja vien divus no desmit izpildītajiem tālmetieniem, sasniedzot pieticīgo 20% precizitāti no distances.

Vēl latvietis izcīnīja vienu atlēkušo bumbu aizsardzībā, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja četras personīgās piezīmes, kā arī sakrāja +/- rādītāju -22, kas bija sliktākais Vašingtonas komandā.

"Wizards" labā 37 punktus guva Bredlijs Bīls, vēl 24 pievienoja Rui Hačimura, bet Raselam Vestbrukam šoreiz "triple-double" jeb 17 punkti, 12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

"Trail Blazers" rindās tās līderim Deimjenam Lilardam 32 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles, bet bijušais Kristapa Porziņģa komandas biedrs Karmelo Entonijs šoreiz izcēlās ar 21 punktu.

"Wizards" ar četrām uzvarām 17 spēlēs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, bet "Trail Blazers" ar 11 uzvarām 20 mačos ir astotie Rietumu konferencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu